Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Lehet, hogy a liberóta (imádom ezt a szót, ebből is látszik, milyen sokat köszönhetünk Pataki Attilának, remélem még sokáig köztünk marad, és nem rabolják el többet az ufók) városi kerékpáros hipsztergyerekek úgy nőttek fel, hogy anyuci a széltől is óvta őket, és gonosz elnyomónak titulálódott mindenki, aki szerint talán mégiscsak nem anyucikicsivirága púzta a passzátszelet, de a kegyetlen nagyvilágban a villanyoszlopnak mindig elsőbbsége van.
--------------------------------------------------------------------------
Ja, de ha már itten félig szakmáztunk kicsit korábban, ezúton is szeretném bejelenteni, hogy utálom tivet (már megint), mert elültette a bogarat a fülembe,és most három lehetséges forgatókönyv között vacillálok:
1.) Veszek kurta drágán egy 2in1 tablet/laptopot az asztali gépem helyett. Ha nagyon kemény vagyok, akkor Acer Aspire-t, hogy szemen köphessek mindent, ami és aki valaha voltam.
2.) Veszek egy nagy levegőt, és utána szokás szerint egy használt üzleti laptopot, hogy kukac és Tim (és még sokan mások) is boldog legyen.
3.) Megtartom az asztali gépem, és netezek tovább a telefonon, ha már nincs kedvem az asztalnál ülni (sosincs, szóval ez így eléggé kihasználatlan), miközben anyának mindenképpen kell egy 'új' asztali gépet vennem, mert az övé már a végét járja (hosszú történet, a lényeg az, hogy a buta videódigitalizálója csak 32 bites WinXP-ig van támogatva, szóval ennek a cseréjével kell majd kezdeni).Részletesen itt sírtam el a bánatom, de annyi reakciót sikerült szereznem vele, hogy igenis van X-es sorozat fullHD felbontással, ami tény, papíron én is találkoztam vele, meg 800 EUR-s használt laptop hirdetésben, de ettől nem lesz elérhető és racionális a dolog (mondjuk ez nem szokott zavarni, nem is értem, most mi bajom). Mindezt Sipi legnagyobb derültségére, mert ő bújtogatott, hogy mindenképpen kérdezzem meg a topikban is, a szemét.
Röhögjetek ki ti is egy kicsit, légyszi, hogy legyen ma is egy jó napom, aztán hátha valakinek van valami épkézláb ajánlata, amit utána majd fintorogva lefikázhatok.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest