- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Valamikor 30 után pár évvel vettem észre, hogy már nem a régiek a dolgok. Igaz, ehhez hozzátartozik, hogy a huszas éveime, és utána még vagy hatot gyakorlatilag minimális fizikai aktivitással töltöttem, de főleg egy számítógép előtt görnyedtem az időm jelentős részében. Na most ezt jóvátenni már nem fogom tudni, mindenesetre keményen dolgozom rajta, hogy valami szilárd alapot tudjak teremteni a következő évtizedekre mind egészségügyileg, mind erőnlétileg, de mondanom sem kell, hogy a teljesítőképességem így a negyvenhez borzasztó közel, ráadásul ennyi év lustaság után már nem az igazi.

Persze az is közrejátszik benne, hogy amit ennyi év alatt elbarmoltam, azt azért 1 év alatt alapvetően nemigen lehet helyrehozni. Ahogy mondani szokás, nem arra vagyok büszke, ahogy kinézek, hanem arra, amit ebben az elmúlt egy-másfél évben elértem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest