Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ameddig a föld kerek, mindig lesznek barokkerek!
Made my day

-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Szoktam néha nagyritkán azt is. Igazából a klasszikusokban is van lendületesebb dinamikusabb "populárisabb", meg jobban rétegzene.
Nade EZ a finálé nálam mindent visz. -
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Én nagyon nem bírom Chopint. Mondjuk Lisztet sem. A romantikus operákkal meg - Verdi és hasonló digó jómadarak
főleg - a világból is ki lehet kergetni engem. A barokk meg szép-szép, de a legtöbb barokk zenében nincs számomra izgalom, teljesen kiszámíthatóak. Na jó, Purcell oké, de szerintem őt is havi egyszer max.Bartókot, Mahlert, Holst-ot azért elhallgatok.
Szerk.: egyébként a romantika inkább a rockkorszak. A zeneszerzők akkor már nem bérből és fizetésből élő jómunkásemberek, mint a barokk meg részben a klasszikus korszakban (Mozart mint enfant terrible természetesen kivétel), hanem öntudatuk meg imidzsük van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GS85Q-B - 31,5" NANO IPS QHD 180Hz
- CYBERLAB Telefon szerviz kijelzőcsere, akkucsere, javítás Oroszlány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B Monitor 4K-240hz/ Fhd-480hz 2ÉV GYÁRTOI GARANCIA!!!
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

főleg - a világból is ki lehet kergetni engem. A barokk meg szép-szép, de a legtöbb barokk zenében nincs számomra izgalom, teljesen kiszámíthatóak. Na jó, Purcell oké, de szerintem őt is havi egyszer max.