Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Wizzair: London- Luton
Ryanair: Stansted
Easyjet: London- Gatwick, talan london Stansted is
Norwegian: London-Gatwick.Minosegben a legutolso magasan a tobbi felett van, de nekem nem votl gond a tobbivel sem. Ryanairben az a jo, hogy szokott keso este jonni, es Stansted kozelebb van a lakasunkhoz + egy normal kezipoggyasz es egy kis taska felviheto , Wizzair-nel regebben nagyobb feladott poggyasz volt (32kg) ezen valtoztattak most, plusz nekunk rokonsag debreceni, szoval tobbszor repultunk oda veluk, easyjettel nem igazan repultem soha Magyarorszagra, Gatwick kiesos, ha mar onnet megyek, akkor norwegian.
Wizzairnel es Ryanairnel is jo olcso jegyek vannak novemberre-december elejere . Ma vettem Debrecen-Londont harmunknak csak ide dec 7-re 15 ezerert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs