Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Hmm, ez érdekes...
Tegnap az én asztalim is ezt csinálta. Épp anyám váltotta volna apámat a gépnél, amikor kiderült, hogy kikapcsolás helyett vagy 2x újraindulgatott, meg nekapcsoljaki, meg konfigurálás, meg 33-66%, majd a 3. újraindulás és konfigurálás után a bejelentkezőképernyőbe belefagyott. Semmi nem volt a monitoron, csak a 7-es bejelentkezési háttérképe, meg a bal fölső sarokban nem kattintható módon a HU, de semmire nem reagált. No egy reset segített az ügyben, de utána rögtön ráeresztettem a kergetőket, mert nekem meg pont hogy ez a gép ezzel a hetessel sohasenem csinált még ilyet.Jó lenne tudni melyik frissítés csinálja ezt, de tegnap települt vagy 20, nem volt egyértelmű mivel volt baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung A17 mobiltelefon
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest