Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ertem, hogy mit mondasz, es bizonyos korulmenyek kozott el is fogadom, de a sajat tapasztalatom azt mutatja, hogy ez csak onamitas, hogy nyugodjon meg a lelkunk es ne foglalkozzunk vele. Az eddigi 2 autombol es a veluk kapcsolatos szervizelesek alapjan (ami nagyjabol 20 kulonbozo szakit jelent) talan egy volt olyan, aki ertett is hozza. Csak a rossz tapasztalataim alapjan mar neki sem nagyon hiszek, es mindig bennem van az a belso zsiger erzes, hogy bakker, mivanhamegsemjo? Minden percben akaratlanul, reflexbol hallgatok minden egyes zorejt, es bemeselek magamnak valami apro hibat, pedig tenyleg lehet, hogy nincs is ott. Es hiaba viszem el akarhova (mondjuk 15 eves jarmuvek eseteben a markaszervizt eddig kihagytam), legyen az helyi sufni szerelo, Magyar Autoklub hivatalos szervizpontja, vagy evekig szervizvezetokent tevekenykedo rokon, mindenhol (!) azt hallom, hogy megneztuk, most nincs vele gond, de az auto mar csak ilyen, barmi barmikor...
2 eve vettem a Primeramat, kereskedotol egyenes ut a szerviz. Egy hetig volt ott, mindent amit ilyenkor kell megcsinaltak, csereltek, muszaki, stbstb, Ugy valtunk el, hogy valami kopogott a kocsin, nem tudtak mi az, menjek vele es ha hangosabb lesz menjek vissza. Nem lett hangosabb, de elvittem mashova. Ott sem tudtak megmondani. Elvittem harmadik - otodik - tizedik helyre... Azota is megvan a hang.
En sem ertek hozza, sőt! Az ablaktorlo lapat csereje fel oramba kerult a par fel perces le- es felpattintas helyett, hatso izzot mar csereltem, de elsot nem tudok. Szerszamom, helyem es tudasom nincs, igy sajnos en is csak ra vagyok szorulva ezekre a "mesteremberekre" es sajnos tobb a negativ elmeny, mint a pozitiv.
Arrol meg ne beszeljunk, hogy ilyen eloelettel megmondom egy "uj" szervizesnek, hogy ez es ez a gond, erre na az nem ugy van, majd o megnezi. Harom nap utan a vegen csak kiderul, hogy nekem volt igazam.
Szoval az, hogy egy szakember megmondja a frankot, az semmi mas, mint amit te hallani akarsz, hogy nyugton legyel, hogy a tobbi altalanos problemak kozott ne legyen meg egy, ami ott bujkal a tobbi kozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Hardcore café
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest