Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
"igen, nekem nyilván ettől lesz jó"
Na mer' engem ez nyilván érdekel.

Hitelt meg azért nem akarok felvenni, mert hátha mégis akarunk majd valamit lakhatási szempontból lépni (2 évig még biztos nem, mert az ált. sulitól párszáz méterre lakunk, amíg a kicsi oda jár, nem megyünk sehova), aztán akkor jól jöhet, ha van némi megtakarított pénzmag.
Inkább azt számold ki nekem, hogy bérelni, vagy venni éri-e meg jobban, mert ahányszor végiggondolom, mindig más jön ki. És azt azért kalkuláld bele, hogy itt egy sima festés alsó hangon 3k EUR-nál kezdődik, és ne mondd, hogy csináljam meg magamnak, mert idén megpróbáltam glettelni, és a fejünkre potyogott az egész, nekem meg az egekben volt a stresszszintem, pedig az csak egy szoba volt, amivel egy hétig szívtunk, mire elfogadható állapotba került (és még így sem lett szép). Tetőjavításról, meg szigetelésről, meg fűtéskorszerűsítésről meg ne is beszéljünk, mert ott már egy ház esetében munakámlánt kb tízezres anygságrenddel kell számolni. Szóval amikor kezdjük elszánni magunkat, hogy hosszabb távon csak érdemes lenne saját ingatlanban élni, ezek a költségek mindig elriasztanak. A háztól kb véglegesen, a lakáson még gondolkodunk, de ott is van egy rakás extra költség, amit bérlőként nem is látunk: felújítások, javítások egyértelműen, plusz a közös költséges kassza, ami időnként egész horribilis bír lenni (amióta itt lakunk volt már komplett vízvezetékcsere, meg most télen-tavasszal kazáncsere, a kiesés idejére bérelt konténerkazánnal, és átállás gázfűtésre olajról, ami a németeknél meglepően népszerű még mindig).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
- DLSS3 Gamer PC / Intel i5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 4060 / 1TB NVME SSD
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest