Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandus
üzenetére
Bazzeg Bandus, megint Ti toljátok itt a szomszédban?

Reggel 9-kor kezdődött, az még valami gyerekműsor volt, mert nem is volt annyira hangos,
de most fél órája kezdte valami új zenekar a beállást, és remeg az ablak megint, pedig az én lakásom 500 méterrel odébb van, és az ellenkező irányba néz... Milyen lehet ez azoknál, akiknek ott van és oda néz a lakása?Minden évben felmerül a kérdés, hogy mi a búbánatért nem költöztem még el?

-
válasz
bandus
üzenetére
ó bazzeg.
Ma itthon vagyok, hogy nyugodtan tudjak dolgozni, és egyszer csak elkezd mozogni az ablak...
Akkor ez lesz az...Szóval már megy a daj-daj, gondolom beállítják a hangtechnikát... Nem semmi basszus van. A faszér' nem mentek máshova, vaze. Vagy legalább fociznátok, ahogy azt egy focipályán illik. Fellépők, mi?
Az a baj, hogy a b. nejem tanfolyamon lesez egész hétvégén. Így én meg hova meneküljek?

-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest