Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Cégen múlik. Jövőhéten Eindhovenbe repülök egy interjúra, ott pl. kifizették a repjegyet.
Londonban két céggel folyt beszélgetés, az egyik fizette volna, de abból végülis nem lett semmi, a másik hívott személyes körre, azt nekem kellett volna fizetni, de ott pontosan a Gaborbol által leírt helyzettel volt a probléma: amit ajánlottak volna, azért nagy eséllyel nem mentem volna ki, így meg nem akartam rá 100+ ropit költeni.
-
gaborbol
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Szerintem sajt zsebbol. Nem tudom miert fizetnenek neked azert, mert te megproblasz hozzajuk jelentkezni?
En par allammal odebb jelentkezgettem 8 ora kocsival vagy 1,5-2 ora repulo. Amikor megvolt par telefonos interju es jott az esetlegtes szemellyes talakozo, akkor mondtam nekik, hogy tudom, hogy ez nem igy szokas, de terjunk ra a konkretumokra: Fizetes, pontos munkakor, elvarasok, juttatasok, karrier lehetoseg cegen bellul, hogy ne raboljuk mar egymas idejet. Es meglepoen normalisan megvalaszoltak minden kerdest. Persze ugy vagyok vele,hogy ha bejott volna az adott lehetoseg akkor egybol koltozom is akar meg azon a heten.
Új hozzászólás Aktív témák
- mini pc/ WIN11/ i5 10500T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Xbox One S All Digital eladó!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Néztek is volna nagyot ha ezzel indítok.