- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
most teljesen össze vagyok zavarodva. rádugtam az ájfónt a gépemre, és megkérdezte, hogy trust this computer? mondtam, hogy igen, erre most látja meghajtóként (a céges notin ez nem jött fel)
már csak azt nem értem, hogy ha ez így tényleg működik, akkor pl. mp3-at miért nem tudok drag-and-droppal így rárakni?

-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
A saját mp3-aidat egy megadott mappából simán beolvassa és átmásolja az itunes. Ráadásul albumkép, id3 tag, metaadatok, és egyebek tekintetében is az egyik legjobb lejátszó. A rossz hír az, hogy ezzel minden pozitívumot elmondtam az itunesról.
Ezek szerint saját csengőhangot még nem próbáltál meg beállítani (állítólag lehet, nekem nem sikerült), illetve a fotókat, vdeókat nem próbáltad meg még rendszerezni, vagy számítógépre importálni - mindkét művelet katasztrófa.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest