- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Két kicsi vékony párnát használok, ami kb. vízszintesen tartja a fejem, de rendszerint még a két párna közé teszem a kezem. Így alapesetben (állítólag) nem horkolok.
Azonban ha egy harmadik párnát teszek, pl. tévénézéshez, vagy idegen helyen vagyok keményebb párnán, és hanyattfekve az államat a mellkasom felé tolja, vagy amikor nagyon hirtelen alszom el fáradtan, akkor kifejezetten hangosan horkolok. Más pózban akkor sem.
Idegen helyen szólni szoktak, olyankor oldalra fordulok, onnantól nincs gond. Állítólag. Magamban meg felébredek a horkantásra, pózt váltok, és akkor utána nincs gond.
Mondjuk arra ébredni, hogy valaki a szobában már megint kurvahangosan horkantgat, és rájövök, hogy ja az én vagyok, az néha vicces, olyankor röhögve alszom vissza.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jövedelem
- Facebook és Messenger
- Kés topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)