Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Az van, hogy mostanában se hangulatom nagyon, se társaságom, se semmi olyan, ami a munkaidőn kívüli életemben nem kötelező jellegű elfoglaltságot adna, és ráadásul túl kevés vizet (folyadékot) tolok magamba, ami rohadtul nem egészséges, de egyáltalán, tehát egyáltalán nem vagyok szomjas, kényszerből iszom(-k?), persze ennek az égvilágon semmi szoros köze a társasághoz és elfoglaltsághoz.
Mindezek mellett valami miatt úgy érzem, ha a munka, evés, alvás szentháromságra korlátozom a létezésem, akkor az valóban, növényi vegetációkat megszégyenítő minimalizmus. Tehát éjszakánként tévézek, netezek, olvasgatok, és ez éjfél előtt sohasenem ér véget. Namost emiatt másnap reggel sosem bírok rendesen felkelni, és megfogadom, hogy aznap időben (korán) lefekszem.
Tegnap, kérdésed idejét megelőzően éppen egy otthoni maszek hamburgeres vacsoraestet tartottunk családilag, ami elég masszív táplálékbevitel estére, csak hogy ne szakadjunk el nagyon a többiek által pengetett fogyás-nemfogyás témától. És mostanában a sok kaja elálmosít. De ha evés után nem sokkal lefekszem, akkor éjszaka rosszul alszom, emésztetlenül(néha eszméletlenül) feszíti a belsőmet az étel, még szarabbul kelek reggel. Ellenben semmi érdekes nem lévén, tegnap 9 óra magasságában foci BL meccsekre tévedt az igényem, nem láttam meccset vagy 4 hónapja (vagy 5) ezt meg lehet ágyban fekve is nézni, különösen, ha irgalmatlan fáradt vagyok. És mivel 22:40 körül vége az eseménynek, úgy döntöttem, ha úgyis tudnék aludni, úgymaradok, megteszem. Ezzel az elmúlt hónapok legkorábbi lefekvését produkáltam.De szart sem ért, reggel és most is ugyanolyan fáradtnak érzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest