- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha azt mondják, hogy "itt van 300k píz, ezt 2 nap alatt oszd be egész évre, de ennyi, 1 ft-tal se több", akkor elég necces szokott lenni. sokkal értelmesebb dolgot is tudtam volna venni, ha akár az adózott, nettó pénzemből 2-3k-t hozzácsaphattam volna (egészségpénztárba havi 5k helyett 10k, amit ki is tudok használni), de nem a rugalmasságukról híresek

a kajaegyet meg elég sok ételfutár elfogadja. mivel hét közben kénytelen vagyok tőlük rendelni a kaját, ha nem akarom egész héten ugyan azt enni, ezért jó választásnak tűnt, és most is az.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A BKV már kiírta a tendert a szobabiciklikre, amiket áramfejlesztőként is lehet használni, így minden BKV busz troli lesz, ami nagyon környezetkímélő megoldás lehet majd. Ja és a buszok belsejében a KRESZ nem érvényes, bebaszva meg még jobban is megy a tekerés.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3639: én értem amit mondasz, de még így is működik a dolog, de legfeljebb először olvasva szól bele a film az élménybe
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Google Pixel topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- JPW hangfal , jo állapotban
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)