Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
rizst akartam termeszteni, oda meg sok víz kell.
komolyra fordítva a szót, a föld szépen lassan elitta volna a vizet, mikor - egyéb okból - a fürdőszobában elkezdett a padlóösszefolyóból feljönni a szennyvíz. hogy a lakást mentsem (miután a lé a küszöbön átcsapva már a konyhában volt) az előkertben lévő csatorna tisztító nyílás fedelét leszedtem és útjára engedtem a fél méter magas szargejzírt, ami így az udvar másik felét látta el bokáig érő "vízzel".
A falu összes átemelője megállt, mert a sok eső miatt elment bennük az áram. Én lakok a legmélyebb ponton...
Most végzünk a lakás takarításával. Olyan mennyiségű fekália hever a ház előtt a fűben, hogy azt hittem összehányom magam, pedig bírom az ilyesmit.
Ja, és már internet \ tv sincs. -
Vérboci
addikt
szerintem a világ legrosszabb ötlete az új telóra / számítógépre / lakásba mindent átköltöztetni úgy ahogy az előző helyen volt.
ez remek alkalom a szanálásra, és mint tudjuk - a számítástechnika sötét titka miatt - egy szűz telepítés mindig jobban muzsikál, mint egy frissítgetett, belakott.
kétségtelen, hogy van pár kulcs app, amit ilyenkor újra kell konfigurálni és ez macera, de én azt mondom, hamar kifizetődik. -
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
jaj de hosszan tudnám ecsetelni, hogy mit csinálsz rosszul...

a megfelelési kényszer az első amit ki kell kezeltetni. aztán a munkaidő egy perccel sem több mint 8 óra. nem, nincs ledolgozott ebédidő sem pluszban. és béemvé ide, csilliárdos fizu oda, ha nem érzed magad jól, akkor nem kell csinálni egy percig sem tovább.
az alkalmazotti vezetői pozíciók 99%-a idegbeteg, gyomorbajos, arrogáns fszfejeket kíván, vagy azokat termel ki végül. olyanokat akik sosem látják a gyerekeiket biciklizni tanulni, vagy halat fogni. de van X7 anyának is, és 3 hetes bahamai nyaraláson pótolják az elmúlt 340 napot.
igen, vannak kivételek. például a karikagyárban is tudok egyetlen egyet a százból. át is helyezik hamarosan.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
katolikus én is voltam, amíg megesketett minket a pap

ha mindenáron be kellene állnom "vallásosnak", akkor tuti krisnás lennék -
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
amúgy volt idő, amikor nagy Edda rajongó voltam. Talán a Sziklaszív az utolsó albumuk amit még kazettán megvettem. Már oviba is Edda Művek feliratú farmermellényben jártam. Úgy örököltem egyik unokatestvéremtől. Ő vitt bele a rockzenébe... Hajj azok a nyolcvanas évek...
-
Vérboci
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
nincsenek egy síkban a kerekek, görbült a váz
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
a vérbociknál ez máshogy van...
-
Vérboci
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
a választ se vártad meg...

-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
konyhabútort költöztetni? ilyet még nem is hallottam. szerintem az rögzített/beépített bútornak számít, a ház része mint az ablakok, ajtók, mosdó, stb.
persze a vevővel úgy egyezel meg ahogy akarsz... -
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
és direkt gyártatott magának cat5 kábelt? 100 éve kapni se lehet...
máshol lesz a hiba -
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
rossz helyen vásárolsz.

-
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
konyha mi? nekünk az egész házunk ekkora

-
Vérboci
addikt
Egy forró fürdő keretében zen utazáson vettem részt - legalábbis ezt ígéri a Rossmann ISANA Zen Journey habfürdője (cseresznyevirág kivonattal). Utazásom során rejtélyes módon az jutott eszembe, hogy hova tűnt a 80-as, 90-es évek akciófilmjeinek legrettegettebb "fegyvere" a C4 plasztik bomba. Úgy emlékszem, nem volt film, hogy ne hangzott volna el az aktuális hős szájából a mondat egy robbanás után (ujjait szagolgatva \ morzsolgatva): "ez C4-es..."
Szóval a plasztik bomba már smafu? Igazságot a C4-esnek! -
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
mi fáj, hol fáj?
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
miről maradtam le?
-
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
bizony így van. sosem gondoltam magam orákulumnak.
(pedig az vagyok
) -
Vérboci
addikt
nem konkrétan neked, csak a témához lazán kapcsolódik:
attól, hogy valaki 30 évig csinál valamit, még csinálhatja rosszul
sőt, ez a belső vakság alapvető hibája minden tevékenységnek.
nekem 30 év alatt 7 munkahelyem volt és vagy 100 projektben adtam tanácsot. mindenhol úgy kezdődött, hogy hát ők ezt már régóta így meg úgy csinálják, ezen nem lehet \ nem kell javítani. Aztán azért volt párszor, hogy sikerült. És volt, hogy nem. Szóval az évek száma nem garancia semmire. -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
teszttel korona, teszt nélkül megfázás

-
Vérboci
addikt
...és indul az év legszarabb, leghullaszagúbb, egyben legfeleslegesebb napja: január 1.
-
Vérboci
addikt
Boldog újévet mindenkinek!
Én már lövöm a rakétákat, telepeket. Éjjfélkor majd nézem másét.
-
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
késő, már kattintott. kiváló ügynök volt...
-
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
sokan hagyják év végére a szabadságokat (saját akaratból, vagy sem), aztán most kadják, kiveszik.
a karikagyárban is észrevehető, hogy tartalékos a gárda. -
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
persze, hogy egyoldalúan nézem. ahogy te is. csak a másik oldalt.
lehetne így is:
"milyen jó volt együtt káromkodva bútort fóliázni, a végén meg kínunkban fetrengeni a röhögéstől."szerintem a gyász igazából meglepődés azon, hogy az élet véget tud érni. pedig ez egy percig sem titok.
-
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
sosem tudtam megérteni és magamévá tenni az európai halál- és gyászkultuszt.
azon keseregni, hogy valaki már nincs... ahelyett, hogy őrülnénk, hogy "volt". És ha így teszünk, akkor máris újra itt van. Tehát nincs is miért búslakodni.
Mindig meg is kapom, hogy érzéketlen vagyok.
Anyám temetésére is csak apám miatt mentem el, de azért én voltam az első aki eljött onnan. -
Vérboci
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
látom nem figyelsz... már a mogyorókrém a téma
-
Vérboci
addikt
észbontó, hogy ez a csiga téma hogy megmozgatta a kollektívát...
-
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
https://hu.wikipedia.org/wiki/Index.hu
2020-tól a vonatkozó rész -
Vérboci
addikt
az vótmá, hogy aki villanyautóval jár, az buzi?
... és munkáscsalások ezreinek nyomorba döntője...
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
gonosz leszek, de az alacsony jövedelműek közt azért az olyan kifejezések, mint százalék, egyötöd, stb. azért gondot tudnak jelenteni, szóval nem biztos, hogy egyik-másik jól becsüli meg a saját helyzetét. emiatt adnak meg a hírekben is minden területet "focipályában", mert a négyzetméter, meg a hektár nehezebben befogadható.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
az egyik adatot a zemberek mondták, a másikat meg a káeshá...
-
Vérboci
addikt
pláne, hogy nekem soha eszembe nem jutna használni a céges telefont magánra. eddig 7 munkahelyem volt, ebből 6 adott telefont is. Pont ennyiszer kellett volna a telefonszámot cserélnem. Inkább valahogy kimozgom azt a havi 3000 forintos flottát.
De a laptop is ilyen, az is hirdetik úgy, hogy haza lehet vinni saját használatra. Ó hogyne... hogy otthon dolgozzak...
meg cipelje akinek két anyja van. -
Vérboci
addikt
ja, akkor nincs miről beszélni, tiplizni kell.
netto 160e... te atyaúristen. Hát, kitartást.
23 évvel ezelőtt a borravalóm több volt a szállodában (mondjuk azt el is vertem mind
). Azért ilyenkor kicsit elgondolkozok, és hálát adok buddhának, hogy szerencsésebb vagyok (pedig keveslem a fizum erőssen). -
Vérboci
addikt
2012 augusztusban vettem egy Samsung NP300E5A-S07HU laptopot (i3-2350M). még napi használatban van, de néha már éjjel azt álmodom, hogy vége lesz..

-
Vérboci
addikt
a bármilyen sült hús meggyszósszal annyira alap menza kaja, hogy onnan lehet jó százalékkal betippelni, hogy valaki nem volt menzás a suliban, hogy nem szereti.
fun fact ezzel a kajával kapcsolatban, hogy mifelénk mindig rizzsel adták, de hallottam olyat, hogy van ahol pirított darával itatta fel a gyereksereg a szószt. -
Vérboci
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
már nem áll. tegnap újraindult. egy olyan sztorit hallottam bent, hogy valamilyen hardver elszállt, aztán a maradékra terhelődött át minden, amitől az is kifeküdt. De nem csak a gyárak álltak le ettől (mondjuk a győri motorgyár pont nem, mert ők - ahogy mondták - régebbi rendszeren vannak), hanem például az autókereskedésekben sem tudták átadni az új autókat a vevőknek. ennyit hallottam.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nyilván lehet kísérletezni, nem azt mondom. De attól, hogy egy párosítás különleges, még nem feltétlen "finom". Úgy értem, nem annyira jó, hogy el is terjedjen. A sült hús, az sült hús. Azt nem kell megmagyarázni.
-
Vérboci
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
a fügelekvár érlelt sonkával ilyen eltartott kisujjas kajának hangzik (nyilván az is), és mint minden olyan, nem azért jön létre, mert feltétlen igény van rá, hanem mert muszáj volt kitalálni valami különlegeset, ami a különlegessége mellett szerencsére ehető is. a fügelekváros sonkát érzésem szerint a sonka viszi el a hátán. ezért nyúl egyáltalán hozzá valaki. a fügelekváros mángold , vagy a fügelekváros bikahere is különleges lenne, csak még kevesebben ennék meg.

-
Vérboci
addikt
itt tessék reklamálni, most úgyis ráérnek az urak (reklámra, meg tiktokra is van idejük)
-
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
na, oké, nem 16 az egy fázisunk, hanem 20. most néztem meg.

de itt lecsapás egyszer volt az elmúlt 13 évben, amikor a porszívónk meghalt.
különböző helyiségek nyilván külön körön vannak házon belül. -
Vérboci
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
speciel a klíma l*faszt se fogyaszt.
és a felsoroltak közül ritkán megy egyszerre minden.
nálunk is egy fázis van, mosógép, szárítógép, mosogatógép és airfryer biztosan ment már egyszerre egy dolgosabb szombat délelőttön, miközben a gyerekek tévéztek, xboxoztak és hát nem volt semmi gond. -
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
azért mi az 1 hónapja lejártat ki szoktuk onnan dobni

Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Azért ilyenkor kicsit elgondolkozok, és hálát adok buddhának, hogy szerencsésebb vagyok (pedig keveslem a fizum erőssen).