Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Szerintem vakcina kérdésben korántsem ilyen egyértelmű a helyzet politikai szempontból. A propaganda ellenére mindkét oldalon van jelentős ellenszenv a kínaival szemben és még ott van a politikai oldaltól függetlenül oltásellenesek meglehetősen népes tábora.
Fiatal - középkörú ismerőseim körében nem azért van a kínaival szemben ellenérzés, mert hogy ne lenne hatásos, de az információ és transzparencia hiánya miatt kockázatosabbnak ítélik meg, és ha közvetlenül nem veszélyeztetettek, és pár héten belül hozzájuthatnak egy általuk kevésbé kockázatosnak ítélt vakcinához, akkor nem fogják elfogadni a kínait.Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
válasz bitpork #77464 üzenetére
Nagyon leegyszerűsítve: van olyan (nem covid) védőoltás, amely a fertőződéstől és továbbadástól is megvéd, és van amelyik a súlyos lefolyástól véd meg. Nyilván adott hatékonysággal teszik, ami < 100%. Koronavírusnál a jelenlegi vakcinák jelenlegi tudásunk szerint az utóbbi kategóriába tartoznak. Ettől még védőoltásoknak hívjuk őket, és védettséget adnak. Egyébként a továbbfertőzést is csökkenthetik, de hogy milyen mértékben...
Ha valaki most a védettségi igazolvány által biztosított előnyök miatt dönt úgy, hogy beoltatja magát, az jó. Az igazolvány viszont jelen formájában valóban nem igazol semmit. Két héttel első oltás után megkapod. A hamis biztonságérzet és a megfelelő tájékoztatás hiánya lehet, hogy nagyobb kárt okoz az elején, mint az, hogy többen beoltatják magukat.
Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
Sajnálom.
-
Lortech
addikt
válasz fokukac #77308 üzenetére
Te oltásellenes bolsevik, te! Hát nem érted, hogy háááároooommmmillijóóóóó?
Amúgy ez a számháborúsdi, és végtelen lépcsős nyitósdi pont arra jó, hogy azon pörögjön a média, halottak már úgyse érdekelnek senkit, nekik már mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz fokukac #77249 üzenetére
Nem csak fiatalok veszélyeztetettek és nem csak nők, nőknél is amiatt magasabb a kockázat, mert a trombózis kockázata is eleve magasabb náluk. Itt amit érdemes látni, hogy a trombózis kockázata nem válik el olyan élesen az idős és fiatal nőknél mint a halálos kimenetelű koronavírus fertőzésé, ergo a vakcina hatásosságát és kockázatát se úgy kell vizsgálni, hogy beadták több 10 millió embernek és 'csak' néhány 10 ember 'halt bele', a vírusba meg közben tízezrek hasonló embertömeget nézve, hanem hogy specifikus csoportoktra szűkítve milyen a kockázata a vakcinának és egy esetleges súlyos v. halálos fertőzésnek és ehhez képest a vakcina miatti (itt feltételezve, h van összefüggés) vérrögnek, és pl. egy 35-40 éves fogamzásgátlót szedő vagy 6 hónapos terhes nőnél már egész más lehet a matek, és átgondolandó lehet, hogy másik vakcinát kapjon valaki. Ami után persze lehet, hogy ugyanúgy vérrög alakul ki, a vakcina következményeként vagy attól függetlenül. Amíg nem értik a szakértők az ok-okozati összefüggéseket, addig csak statisztikák alapján lehet többé kevésbé racionális döntést hozni.
Itt pl. sok érdekes adat van, a teóriák különösen érdekesek a végén nekem laikusnak [link]
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz bitpork #77228 üzenetére
Ott a hozzászólásom első sorában beidézve tőled, hogy hol írtad, illetve miből következik. A 'csak' szó jelentését nem kezdeném boncolgatni. A hozzászólásod arra jó, hogy az oltással kapcsolatban elbizonytalanítson embereket, alternatív megoldást viszont nem kínál, időgép híján persze.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz bitpork #77223 üzenetére
Pedig csak terjeszteni és mutálni segítünk neki.
Őőő, tényleg csak erre jó? Tehát az, amit említettél, hogy egy esetleges fertőzés esetén is a tünetek enyhébbek, tehát nem alakul ki súlyos állapot az oltottak közel 100%-ban, ergo nem halnak bele, az nyilván semmi..? Nem ez volna a lényeg?
Tudományos konszenzus jelenleg az, hogy az oltás a legjobb eszközünk védekezni a vírus ellen, annak ellenére is, hogy elősegítheti a mutálódást.
Jelenlegi tudásunk szerint bizonyos fokú védelmet nyújtanak a jelenlegi vakcinák a mutálódások ellen is.
Mutálódás így is úgy is van/lesz, ezekre újabb és újabb vakcinák nyújthatnak majd megoldást, ez van, nincs jobb eszköz.
"Ott lett elbaszva" mondások nem igazán kínálnak gyógyírt a ma problémájára.[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz parandroid #77210 üzenetére
Ó pedig már kezd az lenni. Marcsi, szerintem fuss neki még egyszer, három a magyar igazság, a jó vicc csak egyre jobb lesz, minél többször el kell magyarázni.
-
Lortech
addikt
válasz fokukac #77187 üzenetére
Nekem nem volt lázam, de 10 órával az oltás után az éjszaka közepén kezdődtek a tünetek
hidegrázással, aztán hőemelkedés, fejfájás, hányinger, levertség, rossz közörzet, végtagfájdalom. Egy napig kb. amőba állapotban voltam. Most meg mintha másnapos lennék.[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
Szerintem rájöttek már. Ha normálisak, nekik valószínűleg ezerszer rosszabb minden szempontból, egyrészt a tudat miatt, hogy zavarnak másokat, meg nyilván a gyerek (?) állapota miatt.
Nyilván költözniük kellene, én is azt tenném, nem tudnám elviselni, hogy másokat zavarok, és végignézik, de nem tudom mit csinálnék, ha pl. nem lennék olyan anyagi helyzetben, hogy csak úgy elköltözzek egy megfelelő helyre.
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
válasz Tothgera30 #76998 üzenetére
Alattunk lakó tag anno megoldotta, hogy a betonfödémre egy bokszzsákot akasszon, ami úgy átadta a rezgést, hogy mellette és felette minden szomszéd élvezhette, mikor ütötte.
Covid időket különösen élvezetes lehet egy társasházban átvészelni.Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
válasz EQMontoya #76669 üzenetére
Ugyanez a tapasztalatom volt velük pár éve, mikor kb. akkori fizetésemet se akarták volna megadni, a piacon pedig +20% körüli lehetőségeim voltak. Mikor a szakmai emberük mondta hogy ők nem szoktak ennyit fizetni, akkor azért furcsálltam, hogy oké, de akkor kik mennek oda hozzátok? Hobbisták? És akik már ott dolgoznak, azok miért maradnak ott, ha havi százezrekkel tudnának többet hazavinni máshol? Nekem se elsődleges szempont a pénz, de annyi hely van, ami jó is, meg fizetnek is, hogy nem igazán értem.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz erdey_a #76609 üzenetére
Én is pont ma voltam már 2. alkalommal szerológiait és PCR-t csináltatni, előbbi negatív lett mint eddig az összes tesztem. Szarul vagyunk mind másfél hete, párom PCR-e negatív lett. Nálunk az oviból amit fiam hazahoz, azt én is megkapom. Van sok egyéb szar is koronán kívül. Én most azért mentem el gyorsan, mert tegnap óta ízlésem és szaglásom is nagyrészt megszűnt (de nem teljesen) , de még így se valószínű, hogy az, holnap kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz erdey_a #76599 üzenetére
https://surgoscovidteszt.hu - ez csak Kelet MO vagy Budapest.
https://tesztallomas.hu Itt van Sopron plázai helyszín.Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
válasz concret_hp #76604 üzenetére
Nem csak szolgáltatásra költhető, hanem sporteszközökre is, pl. némelyik kerékpár üzletben is elfogadják, lehet venni kiegészítőket vagy komplett kerékpárt.
-
Lortech
addikt
-
-
Lortech
addikt
válasz Marcsello31 #76372 üzenetére
De most tényleg, lehet itt van életed lehetősége, megépíthetnéd az örökmozgódat vagy saját 5G adótornyot vehetnél belőle, te meg elszalasztod.
-
Lortech
addikt
Annyira kell sűrű legyen csak, hogy ne másszon le a tésztáról és ne áztassa el, kb. ilyen masszívabb kecsap állag. Ha a konzervet nem higítod fel rendesen, akkor az a nyers keserű konzerv íze megmarad, csipet cukor javít a konzerv ízen. Az se mindegy, mennyit teszel rá. Nehéz elképzelni, ha rendesen raksz rá, nem egy átlátszó filmrétegnyit, akkor ráég. Én kb 2-2,5 decit rakok egy tepsinyi lapra. Meg attól is függ, meddig sütöd és milyen hőfökön, ill. hogy mennyire van betakarva még feltéttel. Normálisan nagyrészt sajt vagy egyéb fedi, azért se nagyon tud megégni.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
Nem vagyok szakmabeli, még olasz feleségem sincsen, de nemár, egy pizzaszószt hogy lehet elrontani.
Főzés nélküli 2 perces, téli változat 1 közepes méretű pizzára: kis konzerv sűrített paradicsom fele kb., 1-2 gerezd fokhagyma nagyon apróra vágva (nem nyomva), csipet cukor és só, oregánó, annyi víz, hogy krémes állagú legyen, ne follyon le a tésztáról, ill. én szoktam 1-2 kanál olívaolajat és bazsalikomot is tenni bele.
Van, hogy robotgéppel beleküldök még egy pár szárított paradicsomot is, az ellensúlyozza a konzerv vackot.
Ha van jó paradicsomleved, akkor a sűrített paradicsom és a víz értelemszerűen kiváltható.
Persze ha van jó minőségű paradicsomod meg marha sok időd, akkor frissből készíteni a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz Marcsello31 #76201 üzenetére
Nem tudom, de routerből csak fehéret érdemes, mert jobban visszaveri a jeleket.
-
Lortech
addikt
válasz janos1988 #75604 üzenetére
Szerintem bárki jótékonykodik, az jó dolog, 'de' nélkül. Akkor is, ha ezt a vállveregetésért teszi, akkor is, ha csendben. Ha valaki nyilvánosan adakozik, lehet, hogy ezzel másokat is erre sarkall.
Nyilván engem se érdekel a virtuális vállveregetősdi, se rászoruló nem vagyok, ezért ilyenkor továbbgörgetek. Ezt tudom javasolni.Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
válasz FehérHolló #75242 üzenetére
Nekem Tojiro DP (vg-10-es) késem van egy pár, szeretem őket és még egyiknek sincs semmi baja évek alatt. Ez még budget, de tartós és jó minőségű kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz rushty #75067 üzenetére
Én nem értek az ország vezetéséhez (a focihoz igen ), ellenben a saját bőrömön meg tudomon ítélni, ha valami szar. Mint ahogy szakács se vagyok, de el tudom dönteni, ha valami nem ízlik. Nem a lelátóról okoskodunk. A lelátóról (vagy partvonalról) a politikus okoskodik. Az emberek a pályán vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
válasz parandroid #74633 üzenetére
Nem én hozom ezeket a szabályokat, nem véleményt alkottam róla, főleg nem pozitívat, hanem szeretett kormányunk lehetséges megközelítését magyaráztam. Amúgy legújabb statok szerint van hatása. Lehet, hogy mégis csak anyagiasabbak a népek mint a vizsgálatok vagy közvéleménykutatások mutatják. Lehetne nagyon hasznosulással elkölteni a pénzt, amely jobban ösztönözné a gyerekvállalást? Valószínűleg igen. Van tehetségük hozzá? Úgy tűnik, nem nagyon.
Na jó, a példa az utolsó mondatomban szar volt, mert olyat azért nem tennének, ami a szavazóbázisuk többségének nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz bitpork #74628 üzenetére
A nagycsaládosokat azért támogatják ennyire, hogy ne fogyjunk el, nem elsődlegesen azért, hogy nekik jó legyen, ahogy az se cél, hogy neked vagy másnak relatíve rosszabb legyen emiatt, ez csak következmény. Hogy egyértelmű legyen, mit akarok: ha attól több gyerek születne, hogy 10 milliós adót vetnének ki a szülőkre minden gyerek után, akkor azt csinálnák.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz FehérHolló #74351 üzenetére
Majd akkor fogja, ha kitermelődik egy pár Tájszonka azt' megcsapják.
-
Lortech
addikt
válasz concret_hp #74332 üzenetére
Olyan rosszul játszik? Mások ezért fizetnek! Covid alatt főleg jól jön az ingyen koncert.
-
Lortech
addikt
válasz erdey_a #72572 üzenetére
Sosem hordtam farzsebben telefont, meg mást se nagyon. Első zsebben szoktam hordani, a mostani 6.4-essel sincs gond, bár nyilván kevésbé komfortos, mint mikor 4" telefont volt benne. A normális méretű, kialakítású, mély zsebes nadrágokat kedvelem amúgyis. Utálom, mikor fordul ki a zsebemből bármi, ha leülök.
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
válasz rushty #71783 üzenetére
Itthon a házban meg a kertben nem hordok maszkot.
Viszont kezdek barnulni, érdekes lesz, ha leborotválom a többhónapos szakállamat. Amúgy kukaccal egyetértek, olyan igénytelen dolog ez valahol, hogy itt egy nagy szőrcsomó az arcomon. Aztán biztos bele lehet szokni ebbe is, mint a dohányzásba pl. Remélem sikerült a lehető legtöbb embert megbántanom egy hozzászólásban.Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
válasz FehérHolló #71604 üzenetére
Was? Azért linkeltem aktívat, mert aktív átalakító kell HDMI > DP irányban. Gondolom nem sokan bohóckodnának aktív, drágább átalakító gyártásával, ha egy 10 eurós madzag is megoldaná a problémát.
De lehet tök hülyeségeket írkálnak ott a linken, amit beszúrtam, pl:
HDMI and DisplayPort are completely different from the point of view of the signals that they send down the wires, as well as the connectors that they use. However, a DisplayPort output has the ability to detect when it's connected to a HDMI display, and send HDMI signals down the wire to that display. This only requires a passive adapter or cable with the right connectors on each end.
The reverse isn't true because HDMI is an older standard, and such a capability has never been added to the standard in the meantime. A HDMI output port can't send DisplayPort signals because it doesn't know how to do that, and it's not required to.(passz, nem tudom megítélni, nincs időm most speceket tanulmányozni)
De az is lehet, hogy kukac nem véletlenül látta mindenhol, hogy ki van hangsúlyozva az átalakító iránya. Ettől függetlenü én elhiszem neked, hogy nálad működött, lehet hogy a te eszközöd tényleg okosabb volt.[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz fokukac #71601 üzenetére
https://superuser.com/questions/1385110/cant-convert-hdmi-to-displayport-root-cause
Első válasz. Szóval nem mindegy az irány, dp > hdmi egyszerű, csak át kell drótozni, fordítva viszont már elektronika kell, pl.
https://www.amazon.com/Cable-Matters-DisplayPort-Adapter-Resolution/dp/B00JQORLCGDe én nem értek hozzá, csak 2 perc keresés ezeket dobta.
-
Lortech
addikt
https://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/sumetrolim_25_mg_5_mg_ml_szirup/1602
https://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/paxirasol_2_mg_ml_belsoleges_oldat/1273
Kedvedért kikerestem, egyik 74-ben, másik 82-ben lett nálunk törzskönyvezve.
-
Lortech
addikt
válasz BlacKSouL #70126 üzenetére
En emlekszem egy emelyitoen edes, gusztustalan, talan mentas, kesernyes, hanyas izu rozsaszin cuccra gyerekkorombol, kb egyetlen gyogyszer amit alig bírtam bevenni, de en se tudom mar, melyik lehetett,
mucopront, ambroxol, sumetrolim, paxirasol, erigon vagy akar tok mas.Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
válasz szemmelver #69803 üzenetére
Nekem Bömbi jobban tetszett - úgy látom ő a legnagyobb rivális -, így inkább őt lájkoltam. Remélem nem baj.
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
válasz concret_hp #69147 üzenetére
Nálam szinte csak követett csoportokból jönnek posztok. Kíváncsiságból lecsekkoltam, ismerőseim ~69%-ánál van letiltva a követés. Ez még engem is meglepett. Pedig 99%-ban csak valós ismerősöm van.
-
Lortech
addikt
eredeti terméktől különválasztott illetve nem jogtiszta kódok
Vagy a szabályzat nem a legjobb. Egy pontosságra törekvő szabályzatban kerülendő az illetve szócska, mert nem egyértelmű a kapcsolat. De az első résznem minden esetben van értelme, mert egy kulcshoz nem feltétlenül tartozik egy kézzelfogható termék, hogy legális-e átruházni anélkül, az meg ettől független.[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz fokukac #68776 üzenetére
Ba%?ki de én néhány havonta szisztematikusan végigmegyek minden facebookos és guglis beállításon, és kinyírok mindenféle trackinget, targeted, personalized adet. Most is megtettem, minden ami létezik, le van tiltva. Persze lehet, hogy tök véletlen, vagy FehérHolló is azért tette fel a kérdést itt, mert feldobta neki is.
-
Lortech
addikt
Na erre meg a facebook hírfolyamomban megjelenik egy boxer 1+1 akciós hirdetés.
Ide se jövök többet.
szerk: ja és még egy H&M-et is kaptam most.[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz FehérHolló #68040 üzenetére
Jelen. Rozsdamentes wok tényleg nem annyira tuti. Bár a hőt azt jól vezeti és bírja is nyilván, de a wokban sütés lényege, hogy zsíradékon, hirtelen, nagyon forró serpenyővel dolgozunk, rozsdamentesben az étel ilyen körülmények között tuti ragad tapasztalataim szerint (igaz, sima serpenyővel, nem wokkal).
Egy szénacélból készült wokot szépen ki lehet égetni gázon, ami odafigyeléssel megakadályozza, hogy leragadjon az étel benne. Azért még így is le tud ragadni valamennyire, de némi odafigyeléssel, kíméletes, de alapos tisztítással és megfelelő tárolással elég jól használható.
De amúgy ja, ki kell próbálni, az első sütést bírni fogja, de nem biztos, hogy lesz kedved elmosni, ha rendesen odapörkölsz neki.[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
Uh. Ez egy kurv@ drága cipzár.
(#67815) gaborbol
At first use, the sound will be a bit harsh as the solid silver core hasn't fully settled / matured. You will need at least 500 hours of break-in before critical listening. And do not move the cable around or bend it. The sound can change / degrade if you move or bend it. It will need additional several hundred hours of break-in for it to settle again.egyik review... nem tudom eldönteni, troll-e vagy csak simán hülye. 500 óra alatt a szokol rádió is bejáratódik, mert megszokod. Egy év alatt hallgatok ennyit zenét. Aztán véletlenül hozzáérek 500 óra után és megbaszhatom, szépen nézünk ki.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz BlacKSouL #67417 üzenetére
Attól függ, hogy az oldal fejlesztője hogyan valósította meg ezt.
Több megközelítés létezik, pl. az oldal detektálja a user agent alapján az eszközt és mobilra optimalizált nézetet küld, akár egy külön 'm.' kezdetű subdomainről.
Vagy egyszerűen csak az eszköz képernyő mérete alapján reszponzívan jelenik meg az oldal ignorálva az agentet.
Androidon a böngésző menüjében kérhetsz asztali verziót (Asztali webhely kérése? Nem használok magyar androidot) / desktop site-ot, ami az oldal számára úgy láttatja az eszközödet, mintha egy normál képernyőméretű desktop / laptop előtt ülnél.[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz elessar #66762 üzenetére
Szintén. A nátrium-nitritmentes pure jelölésűeket preferálva (nitrittől rosszul vagyok). Még az aldi kínálata oké, de a többi áruházban katasztrófa, a 80% hústartalom mindenféle adalékkal már a top prémium kategória, drágábban mint a Lidlben. És megy a csodálkozás, ha a két diszkontlánc felfalja a piacukat.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
válasz bitpork #65574 üzenetére
Engem két hete kezdtek el naponta többször hívogatni - elvileg - telemarketinges számokról, de mivel le vagyok egész nap némítva (rezgés sincs), és mindig csak pont 5-öt csörgetnek, észre se veszem, mikor hívnak, csak utólag látom. Ilyenkor rákeresek a számra, látom, hogy mások jelentették, hogy telemarketing, block, aztán hadd gyűljön. Két hét alatt kb. 10 szám került blokkra, 1-2 napja abbahagyták a hívogatást.
-
Lortech
addikt
Emberek, akik tolakszanak tomegkozlekedesen A-bol B-be jutashoz a jarmuvon belul, arrebb allsz / hajolsz latvanyosan azzal a szandekkal, hogy csak elengedd oket, majd beallnak a helyedre.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
Azért nincs kínálat, mert nincs számottevő kereslet sem az értelmesre. Lásd konkrét, számonkérhető program nélkül simán meg lehetett nyerni egy (2) választást. Olyan néphülyítés megy folyamatosan, hogy egy széles rétegek számára optimális programmal sem menne semmire egy új párt, egyszerűen nem éri el az emberek ingerküszöbét semmiféle társadalmi kérdés, vita. A jelenlegi gárdát hazai pályán kellene megvernie egy új pártnak, populizmusban. Még ha sikerül is, kb. értelmét veszti, mert ugyanolyan hazudozás árán és alantas eszközökkel fog menni csak, mint amivel a kormány is operál.
Pl. ha kiejtesz a szádon bármit, ami a kormány menekültellenes politikáját kritizálja, akkor fél óra múlva az ország *összes médiája 0-24-ben azt fogja kántálni, hogy hülye vagy, migránssimogató soros bérenc, falbontó, pár nap múlva a plakátokon is viszontláthatod magad, eláshatod magad örökre a politikai színtéren, a híradás azt már nem fogja tartalmazni, az senkit nem fog érdekelni, hogy te csak annyit mondtál, hogy aki a tranzitzónába kerül, annak ugyan adjanak már enni. Most ezzel mit lehet kezdeni?[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
Lol, mert amúgy nem lehetne jobban vezetni egy országot, mint ahogy ezt ez az iq nulla rablobanda teszi. Lehetne sorolni a saját területükön szaktekintélynek számító, közmegbecsülést élvező, jobbnal jobb minisztereket és allamtitkarokat... na meg a köztársasági elnököt. Egyikük se azért van ott, mert elvtelen bologato Jánosok, nem bizony.
#65160 joamilestoné: jo a PR-ja, es nem csinal lépten-nyomon hülyét magából, de ennyi. Többi ertelmes, egy forintot is erő gondolkodo embert mar reg kidobta magabol a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz Winner_hun #65125 üzenetére
Ja értem, fog alatt úgy általánosságban értettem az egészet, a regenerálódást az ínyemre értettem.
-
Lortech
addikt
válasz Winner_hun #65106 üzenetére
Ennyi igazából, amit leírtam. A lényeg, hogy a mostani szonikussal akkor sem tudom túlmosni, ha a két percet túllépem vele, az ínyemet valahogy akkor sem bántja, ha direktben azon járatom, míg hagyományos fogkefével (sensodyne lágyat használtam) két fogmosás után is fájt az ínyem, pedig nem izomból csináltam.
-
Lortech
addikt
Én anno utánanéztem egy kicsit vásárlás előtt, és nem találtam friss és igazán mély tesztet vagy kutatást erről. A véleményeket olvasva inkább a szonikus tűnt jó választásnak.
Korábban 3-4 éve volt egy 20k kategóriás, tehát egyszerű oral b-m, de néhány hét után fiók mélyére került. Nem szerettem, hangos volt, jobban rázott, és ha nem figyeltem, az ínyemet kikezdte, nem voltam elégedett a végeredménnyel. Túlságosan igénybevette a fogam, két fogmosás között nem tudott rendesen regenerálódni.
A mostani szonikust néhány használat után megszoktam, és kifejezetten szeretem használni, tisztábbnak érzem, és kevésbé veszi igénybe a fogamat mint a sima mosás vagy a korábbi oral b.
Hosszútávon passz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest