Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Miért? Pénzért, de inkább unaloműzésből, szülőkkel élek, nem kaptam normális melót, hát elfogadtam ami jött. Angol filmeket fordítok, helyenként ferdítek magyarra. Jelenleg ketrecharcot, qrva érdekes, csak kb 22 órája csinálom kisebb-nagyobb megszakításokkal. Nem fizet jól, de ha semmit sem csinálnék abba beleőrülnék, így sem vagyok messze ettől az állapottól. Ja, a legjobb, teljesítmény-orientált bérezés van, ahány percet fordítasz annyi pénzt kapsz. Ha megnézed az extrém tv műsorát, akkor annak nagy részét a mi stúdiónk fordította, olyan is. Hiába, ha percre dolgoztatnak, akkor nem is lesz normális minőségű a meló.
fokukac gondolom durmol, tudod, a napi 2-3 óráját, de azt hiszem ma extrém korán lefeküdt, kiváncsi vagyok valóban hol és mit dolgozik, illetve, hogy van-e valami kötődése a nevének az aktakukachoz.

Asszem megválaszoltam a kérdéseid...
jasszer: Arafat? Ha itt vagy, akkor mutasd magad, ha nem mutatod, akkor ne csodálkozz, hogy nem veszünk észre.
Tudom, hülye vicc, majd bolond elnézést kér
Aktív témák
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi