Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Már hogyne tudnánk mi az, de utáltam. Mivel magas vagyok elég nehezen ment a dolog. Akik rövidebbek, azok sikeresebben pókfociztak.
Én még Csehszlovákiában voltam. Gyilkos volt, minden reggel reggeli torna, majd csapatostól vonulni az étkezőbe, ahol hozzáteszem, mindig nagyon finom kakaó, meg tea volt. Még éjszaki őrségben is voltam. Jó buli volt. Voltak lányok, meg tábortűz. Meg volt egy halom hülye verseny, ahonnan mindig megléptünk, amiért kaptunk is. Strand helyett beosztottak bennünket kapuőrnek. Üres volt az egész tábor, mert elmentek fűrdőzni, mi meg őríztük a nagy semmit.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
tudom, mi a pókfoci, játszani is szoktunk néha, de annyira nem rajongok érte.
csapos: fogalmazhatjuk úgy is, hogy Te vagy az előző rendszer beli, upgrade-elendő emberke

Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest