- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Már hogyne tudnánk mi az, de utáltam. Mivel magas vagyok elég nehezen ment a dolog. Akik rövidebbek, azok sikeresebben pókfociztak.
Én még Csehszlovákiában voltam. Gyilkos volt, minden reggel reggeli torna, majd csapatostól vonulni az étkezőbe, ahol hozzáteszem, mindig nagyon finom kakaó, meg tea volt. Még éjszaki őrségben is voltam. Jó buli volt. Voltak lányok, meg tábortűz. Meg volt egy halom hülye verseny, ahonnan mindig megléptünk, amiért kaptunk is. Strand helyett beosztottak bennünket kapuőrnek. Üres volt az egész tábor, mert elmentek fűrdőzni, mi meg őríztük a nagy semmit.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
tudom, mi a pókfoci, játszani is szoktunk néha, de annyira nem rajongok érte.
csapos: fogalmazhatjuk úgy is, hogy Te vagy az előző rendszer beli, upgrade-elendő emberke

Aktív témák
- Filmvilág
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NIOH 3
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest