Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Halőr.
Én is épp tegnap néztem hogy hol lakik. Lake meg fountain mindenütt 
Én még olyat is hallottam alvással kapcsolatban hogy az az igazán jó ha az ember legkésőbb este 10 órakkor lefekszik. Én ezt pl. magamon is észrevettem hogy 10-12-ig gázosabb fentlenni, aztán éjfél után megint könnyebb valamivel, aztán 3-4 óra felé megint össze akarok esni. Múltkor próbáltam hogy alvás nélkül mentem el vizsgázni (sajnos muszály volt mert nagyon gázul álltam még, végül meg is érte mert amit akkor tanultan azt kérdezték), az előadó 30 perct késett (a vizsga meg 8kor lett volna), azt hittem ott halok meg.
Gáz mikor már teljes erőböl kell figyelni hogy ne aludj el. (megjegyzem én is voltam már fent 30-35 órát.. azt nem is tudom már hogyan bírtam ki
)
Aktív témák
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én is épp tegnap néztem hogy hol lakik. Lake meg fountain mindenütt