- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
nem, nem mindenben lehet találni hasznosat, SŐT!
Ha már főiskola/egyetem:
környezetmérnök vagyok, szakmában egy pillanatot se dolgoztam, mert nincs "ránk" szükség - túltermelés is van "belőlünk" (na persze nem annyira, mint a közgazdákból/jogászokból/infósokból), ha átlagban minden hetedik(!!!) ember szakmán belül dolgozik, akkor összetehetjük a kezünket...
Ha hiszed ha nem, fősulin (szakirányú középsuliból jöttem) SEMMI gyakorlati képzést nem kaptunk (nekem szerencsém volt 1-2 szintén hasonló cipőben járó szaktársammal), én max a KIR, ISO 14001 témakörökben hallottam újakat..
Másfél éven keresztül semmi szakmai cucc/tárgy nem volt, csak javarészt hülyeségek... Sokszor természetesen megspékelve irgalmatlan szivatásokkal...Tanulás itthon igenis sokszor hiábavaló, mert javarészt lexikális tudással tömik az emberpalánták fejét, ahelyett, h megtanítanák "teamwork"-re, ÖNÁLLÓ gondolkodásra...
UFF.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest