Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
nem, nem mindenben lehet találni hasznosat, SŐT!
Ha már főiskola/egyetem:
környezetmérnök vagyok, szakmában egy pillanatot se dolgoztam, mert nincs "ránk" szükség - túltermelés is van "belőlünk" (na persze nem annyira, mint a közgazdákból/jogászokból/infósokból), ha átlagban minden hetedik(!!!) ember szakmán belül dolgozik, akkor összetehetjük a kezünket...
Ha hiszed ha nem, fősulin (szakirányú középsuliból jöttem) SEMMI gyakorlati képzést nem kaptunk (nekem szerencsém volt 1-2 szintén hasonló cipőben járó szaktársammal), én max a KIR, ISO 14001 témakörökben hallottam újakat..
Másfél éven keresztül semmi szakmai cucc/tárgy nem volt, csak javarészt hülyeségek... Sokszor természetesen megspékelve irgalmatlan szivatásokkal...Tanulás itthon igenis sokszor hiábavaló, mert javarészt lexikális tudással tömik az emberpalánták fejét, ahelyett, h megtanítanák "teamwork"-re, ÖNÁLLÓ gondolkodásra...
UFF.
Aktív témák
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest