- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Hát itt Gödöllőn az összes főbb út,midnen olyan út,ami kétsávos,és a viszonylag nagyobb forgalmi kis mellékutcák is levannak tökéeltesen takarítva,hókotrógépet nem láttam,de sehol nincsen se hó,se latyak,de az út mellett közvetlen a 2 méteres hó-sárkupac amit letoltak,szal nekem nincsem bajom velük.

-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Én viszont tegnap este, hajnalban, és reggel is közlekedtem :
kerepesi nem volt takarítva.
Ez -gyk.- a 3as főút budapesti szakasza. Bocs , hogy ilyen nagy igényeim vannak, hogy a főút le legyen takarítva.
Hozzáteszem a soroksári sem volt letakarítva reggel. 1 hókotrót láttam ott , az se csinált vele semmit, felemelt lapáttal ment, semmit sem szórt.Meg akkor ne mondják , hogy készen állnak a télre, tudták, hogy esni fog. Eszközök vannak, cska be kell hívni az embert. Szerinted normális amilyen állapotról viszlát is beszámolt az M7en?
Bocsánat hogy azzal hozakodom, hogy anno helpdeksesként akármikor szóktak, intézkedni kellett. Volt oylan, hogy hétvégén. Bolt olyan is, hogy ezért még 1.5 évig pluszpénzt sem kaptunk... Tudom én vagyok hülye...Tiv61: fenekedre csapok. Megbeszéltünk valamit !
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Metal topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)