Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Nálunk már tegnap beizítottak az állatok és a kicsi lyány. El is keseredtem.
A nyúl faállítás után fél órával elrágta az egyik égősor vezetékét. Először nem tudtam, mi történt. Az összes égőt végignéztem, hogy miért nem ég, amikor az előbb még égett. Aztán véletlenül keveredett a tekintetem az aljzat felé, és akkor láttam, hogy a vezeték 2 részben ott lóg.
Aztán a macska tépte le kb 1 óra múlva a másik égősort, és egy kicsit félrebillentette a fát.
Este pedig Réka döntötte fel a fát. Szóval kalandosan indult a dolog. Ma nyugi volt. Macska bepróbálkozott, de aztán elhessegettük.
Bubu: Mi is korcsolyáztunk rendesen.
-
venember83
nagyúr
Csak nehogy kideruljon rola, hogy piromanias, mert megegetheti magat a gyertyaval.

Kulonben nem biztos, de azt hiszem Winner egyik rokonat lattam az erdoben a reggel, aaaaaaakkora farka volt s milyen gyorsan futott es maszott. Elismeresem. Kar, hogy nem volt nalam a fenykepezogepem. Bar amilyen gyors volt, nehez lett volna jo kepet kesziteni rola.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest