Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére

-
BlacKSouL
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Szerintem várd meg a kérdéssel a mutogatós robotot.
Erről jut eszembe, milyen már az erdei szamóca-bors ízesítésű ásványvíz? És ha ilyen van akkor mikor lesz hagyma-kenyér-szalonna, vagy esetleg pacalpörkölt ízű ásványvíz??
mod: csak szamóca, nem erdei, de a bors
[link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem tehetek róla, fáradt vagyok. Ugyanis arra ébredtem hogy majd bef0s0k. Hja, mondjuk igaz hogy nem kellett volna tegnap beszűrögetni vagy másfél liter friss 200%-os rostos szőlőlevet. de ha egyszer olyan édes volt. Úgy ragadt tőle a pofám... Meg hát szüretkor hogyne kortyolgatna bele az ember abba ami épp van. Meg két pofára tömtem balkézzel az arcomba a jobbkézzel éppen lemetszett fürtöket, szóval csodálkozni mindenesetre nem kell. de jól fog jönni az átmosott beleimnek a jóféle pirítós, néhány gerezd fokhagymát mellérágva.
-
BlacKSouL
addikt
Az ágy nem ű.
A leped ő, a takar ó, a párn a.
Az ágy nem ű... -
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Na most képzeld el. Annyira utálok várni, pláne a soha-meg-nem-érkező üzenetekre. de lassan rá kell jönnöm, hogy muszáj élveznem, mert ennyi élvezetnek nem örülni vétek lenne.
Egyre gyakrabban eszembejut a régi poén, mikor a szadista meg a mazochista szeretkeznek:
Mazochista: - Üss!! Üss!!
Szadista: - Neeeem!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csacsi: Na bumm, akkor várunk rá is. Eggyel több vagy kevesebb várnivaló... -
BlacKSouL
addikt
YESSSSSS!
[link] -
BlacKSouL
addikt
yesss:[link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Én meg már rég hazaértem.
Remek idő volt. Sokmindenre tökéletes az ilyen. Kár hogy temetésen kellett ''élveznem'' a langyos őszi időt.
Tényleg, belegondoltatok már, hogy amikor a temetésen a halottat siratjuk, akkor tulajdonképp saját magunkat sajnáljuk. Mert egy beteg, magatehetetlen embert, vagy egy sérültet lehet sajnálni, de egy halottat? Neki már jó. És ha megkérdezed egy gyászolótól, hogy miért sír, akkor azt mondja, hogy azért mert hiányozni fog. Persze, de ez a gyászoló érzése, nem az elhunyté, tehát tulajdonképpen önzően viselkedik, aki sajnálja/siratja a halottat. Persze nagyapámat én is megsirattam legutóbb, pedig megfogadtam, hogy majd én nem, de akkor is igazam van. -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Akkor rám nem hat a friss levegő, mert azon túl hogy gyerekkoromban rengeteget voltam a Mátrában nagyanyáméknál, itt a városunk völgyében is mindig elég tiszta a levegő, elég huzatos a környék. De egy jó 8-10 centi plusz magasságnak örülnék, amit nem kaptam meg. Kispórolták belőlem. Illetve most épp centi helyett kilóban van rajtam
De az még több is mint kéne. De már 3 kiló így is elszublimált nyár óta. Most pl a kaja emlegetésére úgy korog a gyomrom, de tudom hogy este 6 után enni nem épp szerencsés, fene akar éjszakára sok félig emésztett kaját a gyomrába. húú, emlékszem régebben mikor egy-egy péntek esti etilfogyasztás után hazaestem éjjel 1 után, és még ki volt téve a 3 tepsi frissen sült pogácsa, és egy jó 3/4 tepsivel megajándékoztam emésztőrendszeremet. Bele is keményedett a gyomromba reggelre. De ilyenből a legjobb az volt, mikor eléggé bepiálva jöttem haza, és részegen kajálni óriási, de annyira kész voltam, hogy a kajába is belefáradtam, és reggel egy negyednyi féligrágott pogácsával a pofazacskómban ébredtem 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Félretehetsz egy pár kisebbet, denevéreset.

Erről jut eszembe, Krk-n ettünk félig átsütött marhahúst, steak-nek annyira nem mondanám, mert szemüveglencsényi átmérőjű hússzeletek voltak, de az átsütés előírás szerint volt. Beleszúrtam a villát, és mikor kihúztam, a vége picit piros volt. És mikor megvágtam a késsel, akkor olyan félig olajos, félig véres cucc folyt ki egy kevés. De a felülete finoman szépen át volt sütve, és fűszerileg is rendben volt. És a čevapčica viszont valóban egy jó kaja, majd mindjárt töltök is le receptet, mert előbb-utóbb össze kéne ütni egy pár rudacskával. A nagy túrán meg elég sokszor ettem Boszniában is, meg Montenegróban is vagy vegyes grillmixet, vagy amolyan ''hamburgerhúst'' ami valójában helyi módon elkészített és fűszerezett grillezett darált hús, de nem fasírt, nem čevapčíči, nem hamburger, szóval csak simán jó izé.
Amúgy hogy mondják angolul egy emberre hogy montenegrói? mert van croatian, serbian, bosnian, de ...? mert eddig lehettek volna serbians, de egy ideje hivatalosan sem, és ha őket kérdezzük régóta nem.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Beizzottak M.I.6 ügynökeim, és belerúgnak még egyet a döglött lóba. Kíváncsian várom hogy felnyihog-e még...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Meddig nyúl a nyúl?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem baj, lényeg hogy a 8-12-ig taró időre is megkapják a lóvét.
És így azért már elég jó órabérrel dolgoznak..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Vagy például honnan tudjuk hogy nem Zágrábból jön egyenesen? Mert kb onnan is haza lehet érni 4 óra alatt, és lehet hogy éppen ott volt egy jó kis meló?
Vagy mondjuk mi van ha egyszerűen hazudik? Mert 1,5-2 órát okés hogy önhibán kívül lehet késni, de 4-et?
Vagy mi van ha épp a tegnapra igért munkáját csinálja, mert előre bevállalnak 8-10 melót, aztán nem tudják időre befejezni, mert olyan még nem volt hogy valamit előbb fejeztek vona be mint a megigért.?
De ha - mint az ebben az esetben is - nem az ügyfél fizet, legalábbis nem közvetlenül, akkor miért kelljen még a seggét is kinyalnom. Majd megyek ha jólesik. Ráér nem?
Sajnos az emberek nem nagyon adnak okot arra, hogy higgyünk nekik, vagy bízzunk bennük. Ritka, nagyon ritka ha kivétel van.
Egyébként annakidején az albérletben ugyanezt játszották el velem is, csak nekem 2 napot késtek, és két napig hol hazudtak, hol nem vették fel a telefont.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Remélem egy homlokonverést megeresztesz neki egy szívsorompólapáttal mikor megérkezik. Az ilyen nem érdemli meg a pénzt amit kér a dologért. Mondd neki, hogy annyival kevesebbet fogsz neki adni, amennyivel kevesebbet kerestél volna amiatt, hogy elrabolta az idődet. Én be se engedném, és mikor megfordul hogy elmegy, akkor úgy rendesen izomból nekifutásból picsánrúgnám az ilyet.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Bocs, csak most jutok géphez.
''..spyware, meg egyéb ilysemik tudorához..'' -- ezt meg ki hazudta?
Szóval nem találkoztam még konkrétan ezzel, de itt írnak rá egyféle megoldást(angolul): [link] Sajna okosabbat én se tudnék hirtelen, csak hogy futtass le minél több keresőt, hátha ráizgul valamelyik, meg csökkentett módban, meg kikapcsolt rendszervisszaállítással. De amiket ott javasolnak progik, az úgy tűnik, hogy erre jók direkte, úgyhogy érdemes azokkal kezdeni a leírás szerint.
A vezérlőpult egyébként elérhető kéne hogy legyen a Sajátgépből is, a baloldali sávról az egyéb helyekben. És a kettő nem 100% hogy összefügg, de persze lehet.
De majd még nézegetem hátha jutok valamire. -
BlacKSouL
addikt
BUUUMMM!!!
Megyek felveszem a nyereményem..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
De a képnek igen
(Bocs, annyira magas volt, hogy nagyon)
Egyébként a tücsök semmit nem csinál a ruhával, mert belefészkelni nem szokott, lévén ahhoz főd kell neki. Ellenben beletanyázhat, de akár más helyekre is, ahová testestül nemigen férük be, és mikor testünkkel érintkezésbe kerül vala(pl a ruha belsejébe bújva), annak melegétől, és a lába által okozott birizgálástól gerjedt vakarászásunktól igen megriad ott a drága, és eme riadásnak erős harapdálással ad hangot, aminek mi viszont erős ordítással, minthogy igen fájdalmasan harap az istenadta. Ezért nem szívleljük őkelmét túl azon, hogy nem csak jó ebédhez szólaltatja meg nótáját hegedűjén.
Meg aztán jobb kint mint bent, ezt Shrek is megmondta, pedig az nem is a rovarokra vonatkozott, de ide is jó. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Há' értem én

A mi lett volna témában meg: ha eldöntendő szituációban hoztam egy döntést, az vagy jó(az én szempontomból) vagy nem jó. Ha jó, akkor eszembe sem jut azon gondolkodni, hogy a másik irányú döntés esetén mi lett volna a következmény. Ha rossz, akkor változtatni jó eséllyel nem nagyon lehet rajta, hiszen időgép nem nagyon van elterjedve, és minthogy nem tudok változtatni rajta, fölösleges a saját nyugalmamat azzal megbolygatni, hogy saját hibás döntésemre emlékeztetem magam folyton. Tudomásulveszem hogy nem a jó utat választottam, és igyekszem máskor ilyen szituban jól dönteni. És az élet megy tovább.
Az a konkrét téma amiben elhangzott amit írtál (kicsit képzavar
) az ugye akkor volt, mikor még nem tudtam hogy megtalálom/beszélek vele, stb, tehát valóban ''mi lehetett volna ha elkérem a számát'', sima ábrándozás, de azért nem gondolkodtam sokat, mert eldöntöttem, hogy hibás döntésemet helyrehozom ha törik ha szakad. Mivel megtaláltam, ezért a hibás döntés utólag megjavult, illetve helyrejött. Nem ugyanaz a szitu, mintha ott elkérem a számát, de végülis megtudtuk hogy mi lett volna ha elkérem.
Az hogy mi történt később, az ugye nem feltétlenül rajtam múlt(pontosabban nem döntést kellett hoznom, nem volt választási lehetőség) így ebben az esetben azon gondolkodni, hogy ha most teszemazt már az ismerkedés előrehaladottabb állapotában lennénk, akkor is úgy gondolnám róla és azt ahogy és amit most, és ezekkel a zenékkel igazolnám elgondolásomat, nos ez nem feltételezés kérdése. A válasz nyilvánvaló nem. De mivel az lett ami, ezért most ezekkel a zenékkel igazolom azt ami a valóságban végülis valóban megtörtént.
Egyébként igen, csillapodott a dolog, de valóban, nem tettem magam túl rajta. És egy darabig még nem is fogom. És itt már nem is konkrétan csak róla szól az egész. És bármennyire szeretném hogy ez ne mutatkozzon meg abban ahogy írok/beszélek/gondolkodom, ez majd később múlik el. Kell egy olyan élmény(végre jó lenne pozitív) ami elveszi az egésznek a keserűségét. Nyilván ez rajtam múlik, mert mindenki más tökéletes, de legalábbis általam megváltoztathatalan, így nekem kell tennem valamit. Teszek is, már elkezdtem, bármennyire is nem látszik. És közben azért megengedem magamnak, hogy amíg az ellenkezőjét be nem bizonyítja egy nő természetesen, addig hinnem kell, hogy a nő tulajdonképp a pin@ körüli díszcsomagolás. Mert eddig mást hittem, és nem jött be. Ennyi.
Picsába tudok ennyi hülyeséget öszeírni
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nem azt mondtad hogy nincs, csak hogy nem lehet rá építeni. Bocs hogy idézem, de:
2007.08.28. 0:41:23 : szóval erre vársz, ez egy tipikus, mi lett volna ha....
2007.08.28. 0:43:59 : mégy a metrón, látsz egy lány, összenéztek, majd tovább mentek, később belegondolsz, mi lett volna ha...
2007.07.01. 0:25:19 : ha ilyesmivel operálsz, elhalaszthatsz egy rakás mi lett volna ha helyzetet
Bár nem pont ez volt mögötte, de a lényeg ugyanaz, nem hivatkozhatunk arra hogy mi lett volna ha...
Nemtom hova haladok, egyelőre nem is akarok szétnézni, de mondtam hogy most egy darabig határesetben tolerálható és antiszociális leszek. Most lázadok az engem ért ''sérelmek?'' ellen, és ilyenkor semmi sem szent, nem gondolok semminek a következményére, vagdalkozom. Rapszódikus a hangulatom. Egyszer jókedv, másszor pokol. Pedig az alapvető természetemen nem tudok változtatni.
Már hogyne nyomna a latban. Minden tanácsot meghallgatok, minden olyat megjegyzek, ami velem kapcsolatban van, csak nem feltétlenül alkalmazom őket most rögtön. Most a hirtelen magasról zuhanás után kicsit össze kell szednem magam, leporolni, körbenézni, hogy miért esek le már sokadszor ugyanúgy a különböző magas létrákról, és ehhez az kell, hogy azt tegyem ami jólesik. Ha jólesik lekurvázni a nőket, akkor azt teszem, és nem fogom vissza magam csak azért, mert mások szociális érzékenysége ilyenkor az enyémhez képest az egekben van, és mert másoknak összejött sok olyan ami nekem nem. Mostanában sokszor inkább nem írok, mert csak ilyesmit tudnék, ezzel meg nem akarom bomlasztani a ''már nem a régi'' társaságot. Mondjuk szerencsére levágom hogy mikor baromságokat írok, akkor mindenki ignorálja inkább, és ez jó. Néha kiborul a bilim, és akkor folyik a sz.r kifelé, de majd lehiggad. Amennyire ismersz, tudhatod hogy ez mennyire vagyok én vagy sem, de mindenesetre van egy ilyen oldalam is.
Hát ez van. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
HA..
Te mondtad hogy nincs HA
Kaptam választ? Ő más mint a többi?
Majd 3x évesen ha még mindig nem találok olyat aki nekem megfelel, és akinék én is, akkor el kell gondolkodnom, hogy tényleg mi a jobb. 3x évig az igaz szerelmet keresni, vagy használati tárgyaknak tekinteni a nőket, és esetleg lehetőséget adni arra, hogy valaki esetleg akad és megcáfolja. Úgy tűnik az előbbi egyelőre nem jött be, hát akkor változtatnom kell a hozzáállásomon. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Mindig van lefelé. Ha azt hiszed hogy nincs, mindig megcáfol az élet.
Amúgy meg a Kartel néhány korai zsengéjét tessék meghallgatgatni. Annakidején csak azért hallgattuk, mert milyen menő volt f@szról, pin@ról, b@szásról meg kurvákról szóló zenét üvöltetni, és most 10 évvel később hirtelen értelmet nyer az egész. De még mennyire. -
BlacKSouL
addikt
Késő is van, meg egyébként is. [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
Nem annyira, most konkrétan 3000 körül voltunk [link]. Egyszer fateromék céges 10-es osztással nyertek 4 találatot, valami 4 milla volt kb, fejenként ugye 400k-t kaptak. Akkor asszem 5 db 4 találatos volt összesen.
Montoya: Hát, ja. De nemtom mi lenne a jobb, ha melyikben lenne jobban. Most undorító lélektelen anyagias gyökér állapotomban azt gondolom, hogy egy öttalálatosnak jobban örülnék, a másikat meg majd megoldanám valahogy. Ugyanennyire akkor is menne a dolog, de legalább nem lenne gondom másra.
Na pánikszerűen lefekszem. (Borzalmasan semmit nem lehet csinálni ebben a hülye városban, kocsmázni, ami meg már unalmas, és semmi több. Megyeszékhely...Hagggyukmá')
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hármasom van az ötösön, baszod!
17k -
BlacKSouL
addikt
Látta már ezt valaki?:[link]
Én ma láttam egy közönségtalálkozó apropójából a színházunkban. Elég jó. -
BlacKSouL
addikt
Juujj de izgi..Most beszéltem haverommal, aki épp Katmanduban tengeti napjait a barátnőjével, pár napja mentek át Újdelhiből, és holnap mennek Tibetbe. Egyszrecsak bejelentkezik MSN-en
Váltottunk pár szót, azt mondja netcaféból ír, küldött mailt, továbbítsam a baráti körnek, meg hogy minden okés. Óriási, komolyan mondom. 
-
BlacKSouL
addikt
Na akkor ezzel [link] kívánok jóccakát. Hiszen éjfélt ütött márazóóóóraaaa! Térjetek mááár nyugovóóóraaaa!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Nemtom, pont ma jött elő nekem is amit linkeltem, haver kérdezte a pontrendszert, én meg a jó égnek nem birtam áttolni, és rápróbálgattam mire ugrik. A kurucok aszondják hogy a .php -t nem szereti, de a PH-s linket is megeszi, úgyhogy nem az a gáz, de a http://blabla.info se tetszett neki. Szólj ha akarsz, ennyire én nem akadtam ki rajta
-
BlacKSouL
addikt
Hihihi..
[link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
én már nem merek vrájtni, mert attól félek hogy miattam áll be a csönd mindig.
Nagyanyám 25 éve eltett 25 liter pájinkát, szintén vegykót, maguk szedték nagyapámmal a saját kertben-udvarban, és eltették, hogy majd az ösküvőmön isszuk meg. Hát mondtam is, hogy ahogy a dolog kinéz, lehet hogy előbb romlik meg az 54%-os jóféle cucc, minthogy nekem valami jobbfajta fehérnépet sikerül leaksztani. Vagy az izémre ráakasztani. Szegény nagyapám már nem ihat belőle, de ahogy a dolog kinéz(és ezt már asszem leírtam ebben a postban) lassan nagyanyám se sokat. Az lesz, hogy ha pár éven belül nem jön el az alkalma, akkor mérgembe beb.szok belőle vagy 30x egymásután. -
BlacKSouL
addikt
Én meg már aszittem rídonli lett a totyik..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hűű, de kemény ma mindenkiii...!
Az asszony mindenhol örül otthon mi? Vagy nem otthon?
-
BlacKSouL
addikt
Akkor most mindenki írja be miért nem alszik még.
Serious Sam The Second Encounter -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
''Na, akar még valaki kultúráról beszélgetni? ''
Persze! Dugtatok már színházban?
A szám jó egyébként. -
BlacKSouL
addikt
Gumi, csapágy, tengely, futómű-kitámasztóelemek kopásának és elhasználódásának távolabbra tolása, a gumiszennyeződés csökkentése, a légszennyezés(gumifüst) csökkentése. Stabilabb földetérés.
Egyébként csak hogy mennyire számít az a 20-30 méter, ez a korfui kifutó, 2375 méter hosszú, és ha jól megnézed nem a legelején teszik le, hanem jóval beljebb(kb 300 m-re van a vastag párhuzamos jelzés a 35-ös számtól): [link] [link] -
BlacKSouL
addikt
Hibalehetőség? Ha megpörgeti, annak csak előnye van. Ha meg elromlik és nem pörgeti, akkor ugyanott van mint most. Veszíteni nem nagyon lehetne rajta.
Ha egy 3,5 km-es kifutóról leszalad egy gép, azt nem fogja meg az a 20-30 m sem amit a keréken nyer, mivel nem ennyivel szoktak túlszaladni.
Elmélkedek is, mert konkrét magyarázatot még senki nem mondott, pedig évek óta kérdezgetem emberkéktől.
Csyppa: Akkor sem, ha csupa előny származna belőle? Ennyire hülyék lennének? Nem hiszem, oka van, ezt szeretném megtudni.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Nem a 900->0-ra lassítás, hanem a földetérés utáni lassítás itt a lényeg. Mikor az utolsó bevezető szakaszon tartja a 180-220 km/h-t, ugyanennyivel leteszi a főfutót, még mindig tartja a sebességet, majd leteszi az orrfutót, gurul így pár métert(átstartolás lehetőségét megtartva), és aztán a teljesen hátrahúzott gázkarokra rácsapja a fékkarokat, megynyomja a flaps/brake gombot fölötte a bal oldali ''joystick''-ot pedig teljesen előrecsapja, és megnyomja rajta a brake feliratú gombot. Aztán úgy 60-70 km/h-nál visszazárja a féklapokat, visszahúzza függőlegesbe a baloldali joy-t, ezzel elalszik rajta a gomb, és jobbra vagy balra billentve bekormányozza a csőhöz a gépet.
Az a pár méter amit a futómű felpörgése fékez, az elhanyagolható a földetérés és a földön történő lassítás szempontjából. Ideális földetérés esetén.(50-80 tonnás gép súlya nem érzi meg a 2-300 kilós kerekek felpörgését) A legtöbb kifutó ugyanis biztonságosan túl van méretezve. Még a korfui kifutón is először lerakta szépen a hátulját, majd az orrfutót, igaz hogy jóval gyorsabban mint máshol, és aztán irgalmatlanul fékezett, de még ott is kényelmesen megállt, pedig az az egyik legrövidebb európai kifutó ami nagy gépeket is fogad, és nem is minden pilóta repülhet oda.
Tehát még mindig nincs indok hogy miért nem lehet felpörgetni előtte.
Hehe, ez jó kis leírás: [link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Két kérdés:
Miért nem tudják megforgatni a leszálló repülőgépek kerekeit, miért kell a földhöz csapódva 0-200-ra felgyorsulniuk 0,4 sec alatt, és vastag réteget kenni a földre, és vaskos égett-gumi-füstfelhőt eregetni a levegőbe?
Ha a látható ellentettje a láthatatlan, de jó a nem látható is, akkor a visszaváltható üvegnek miért nem a visszaválthatatlan az ellentettje, és miért a nem visszaváltható? -
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Tudom jól hogy szerettél egyszer, míg arcodba fröccsent a vegyszer,
Én álltam a másik oldalon, kezemben egy sósavas flakon.
Lebegett a szélben hosszú hajad, láttam hogy arcodból nem sok marad,
Fél szemed helyén egy fekete lyuk, nem baj valamivel majd betapasztjuk...
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- FIFA 16 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Szabi, király vagy)