Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
Kidus
őstag
No, itt (ugyan meg berendezetlenul), de ugy-ahogy latszik a living room panoramas resze.
-
Kidus
őstag
cicaaaa

-
Kidus
őstag
Nekem a Karacsony arrol szol, hogy azokkal legyek, akiket szeretek, karacsonyfa, finom kajcsi, meghittseg, beszelgetesek, nevetes.... persze ajandek is, de csak azert, mert jol esik adni ( es persze kicsomagolni is, vagyis szanaszet tepni a csomagolast
).
Iden eloszor unnepelhettunk egyutt, pedig ez mar a harmadik Karacsonyunk volt.
Azt mondhatom, boldog vagyok
A Karacsonybol nem lehet kioregedni. Idovel valtozik az egesz, de ez nem feltetlenul rossz.
Amugy meg minden nap a szeretet napja. Csak ez egy kicsit megis mas. -
Kidus
őstag
Itt a mi facskank is

-
Kidus
őstag
Boldog Karacsonyt!

-
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Az egeszben az a legszebb, hogy mar egyszer korbejartuk a kornyeket, hogy talaljunk cicat, es az orrunk elol vittek el, amit kineztunk. Aznap nem is jartunk sikerrel sajnos, nem talaltunk olyat, ami utana megtetszett.
Varni kellett par napot, ma megint felkerekedtunk, odaertunk vegre, es ahogy beleptunk a cicakhoz, meglattuk ot. Volt vagy 3 mp az egesz, beleszerettunk, mar mentunk is szolni, es kezdtuk tolteni a papirokat, kozben ugye vegig az olunkben a cica.
Gyonyoru volt es elragado, es persze, hogy beleeltuk magunkat, mivel azt mondtak, vihetjuk.
Szakadjon rajuk az eg.... -
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Melozni is ejjel a legjobb.
Csend van, nyugi, nem rohangal mindenfele a sok hulye, altalaban meg ido is van masra a melon kivul, legjobb.....
Meg a sotet egbolt, ha makod van, hold, csillagok.
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Na akkor haromra...
1
2
...

-
Kidus
őstag
Eloszor is, nem hirtelen felindulas volt.
Tobbszor figyelmeztetve lett, es pontosan tisztaban volt a kovetkezmenyekkel.
Eloszor kis idore kapott ban-t, aztan tobb idore, aztan meg tobbre, majd vegul sikerult elernie, hogy vegleg ki legyen teve.
Kemenyen megkuzdott erte.
Te meg nem ertem mit sztrajkolsz itt, ha ez megnyugtat, teged is barmikor barmelyik moderator kitesz, ha tulmesz a hatarokon, es hatodszori figyelmeztetes ellenere sem fogsz vissza. -
Kidus
őstag
Nyihhihi, van Pilota kekszem, Balaton szeletem, Sport szeletem, es hozza egy kis Corona

-
-
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
En ma pl. a kasas havon csuszkalva, jeges esoben sieltem el a reggeli kavemert ( csak mert semmi nem allithat meg azerse
), es mire hazaertem, borig ataztam, es megfagytam, viszont megerte! Egesz jol esett, tenyleg. Nekem sem kene az allando nyar. Neha jo ez is. Csak ne sokaig. De pl. palmafak kozt karacsonyozni, hat....A hus meg raktarba kell telire, megsem ehezhetek....
-
Kidus
őstag
Ize
Nah, tobbet nem szorakozok.
-
Kidus
őstag
Elkezdodott a Karacsony

-
Kidus
őstag
Mondjuk este 9-kor nem fogok takaritani, meg rendet rakni, nem vagyok bolond

Kulonben is, ezt lehet ulve is. Rendet rakni meg nem. Es en mar faradt vagyok.
Halistennek holnap csak 10-re megyek, szerintem delutan meg fat diszitunk.
Ha tiv nem lesz megin lusta behozni az erkelyrol
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
A legkondira gondolsz?
Fura egy allat, valoban. De legalabb fuj is rendesen, fejem lerepul nagy fokozaton
Regen ilyenek voltak, mondhatni, muzealis darab. -
Kidus
őstag
Igen-igen, koszonjuk szepen, nagyon finom volt, mondhatni orgazmus jellegu

A rendrol: Nalad tulsagosan rend van, ami egyreszt nagyon jo, meg takaros, meg minden, de nekem otthonosabb erzes, ha par dolog azert elol van, azokat is el lehet rendezni szepen. Nem vagy klinikai eset, csak kicsit rendmanias
Nalad van az asztalon a gep, monitor, hangfalak, bill, eger, kb ennyi. Nalam itt a fenykepezo is, a csekkfuzet, az iPod, par aprosag, elol vannak a dvd-k, kesudio just in case (
), tiv asztalat meg inkabb nem mondom, hosszu post lenne 
A hatam mogotti asztalon par konyv, dvd tarto szutyo, meg zsepi, meg par papir, amire szukseg lehet, de talalni tollakat egy bogreben is, meg gyertyakat, csetreszeket amiket en disznek hivok, nekunk igy jo
A kabelezest viszont legyszi itt is csinald meg ha majd erre jarsz, mert nagyon utalom, hogy mindenhonnan zsinorok lognak, de rendet nem rakhatsz
Bar a ruharendezesi modszeredet reszben ellestem
-
Kidus
őstag
Nem tudom, en valahogy irtozom a muanyag fenyotol.
A karacsonyi hangulatot nalam az hozza meg, hogy erzem a fenyo illatat.
Nem tetszik, hogy emiatt ki kell nyirni egy fenyot, de egyreszt mar ugyis kivagtak, mikor megvettem, masreszt pedig ha lesz ra keret, veszunk majd egy gyokereset, peldaul jovore
Az sem zavar, hogy el kell erte menni, karacsonyi bevasarlas, fenyohurcibalas, aztan lakasba felkuzdes, ezek jol eso dolgok. Ahogyan a diszites is.
Ez olyan, mint husvetkor a tojasfestes. Ha valaki megcsinalja helyettem, megharagszom. A karacsonyfamat se diszitse fel senki elore, en akarom, ugy, ahogy nekem tetszik, es ugy, ahogy kedvesnek tetszik.
Mi valasztottuk ki a fenyeket ra, es az osszes diszt, szep nagy, es minel tovabb tart majd a diszitese, annal jobb lesz, mert nekem ez is elmeny
Az "ures lakas" temahoz: ha most lonek par fotot a lakasrol, mar nem lenne olyan ures, mint volt. A mi szobank peldaul most tele van pakolva, nem nagyon van ures hely a fal menten, meg amugy sem, csak epp annyi, amennyi kell. Nappali levegosebb ilyen szempontbol, de oda is ujitottunk mar, es most meg a fa is ott fog allni, ugyhogy otthonos es tetszik nagyon

-
Kidus
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Senki ne etesse a macskacicot, most is tele a talja.
Csak mindig szivatnak, mer az olyan jo.
Mert ha a macska nem kap undorito konzervet, akkor ehezik, a szaraz az nem jo.
Az a jo, ha konzervet kap, mert azt szereti, es jo kover lesz tole, telefingja a lakast, es meg fogkoves is lesz.
-
Kidus
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Mommameg milyen zene ez a szajharmonikas, mer kell

-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Regi erdelyi modszer: szoritsd ossze egyik kezeddel a masikat ugy, hogy a huvelykujjad ne legyen benne. Tehet csak 4 ujjnyi teruletet szorits, egeszen a tovenel ( tehat nem az ujjaidat, hanem a kezfejet magat ), hogy jol fajjon. Nekem egyszer csinaltak, bejott.
Ezen kivul sok folyadek, es fejmasszirozgatas a halanteknal. -
Kidus
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ahh, adide!
-
Kidus
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Fel szemoldokot felhuzo smiley
-
Kidus
őstag
Ma elmentem a boltba. Kicsit elszamitottam magam, tobbet vettem, mint amit haza tudtam volna hozni anelkul, hogy a fulemre is akasztok szatyrot.
Kozben elkezdett cseperegni az eso is, mondom nagyon jo.
Epp befejeztem a zacskok egybe pakolgatasat, es erosen gondolkodtam, hogyan jutok haza, mikor megallt mellettem egy kocsi. Egy fiatal csajszi nez ram kifele:
"Do you need a ride?"
Oh mondom, koszonom, az jo lenne.
Gyors kerdes, hol lakom, haza is hozott fel perc alatt, szepen megkoszontem, en jobbra, o balra. Azt sem tudtam, kicsoda, csak ugy segitett.
Itt ilyenek is vannak
-
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Ugyan, meg o kert bocsanatot

Nekem az tetszik, hogy akarmennyire kapaszkodik belem furdetes kozben, sosem hasznalja a karmait, az meg, hogy harapjon, elkepzelhetetlen.
Persze jatekbol, az mas
Karomvagas is annyi, hogy magam melle ultetem, es levagom az osszeset, es kesz.
Tabletta torkan lenyomas szinten csak annyi, hogy szepen kinyitom a szajat, tabi be, szaja becsuk, nincs semmifele hiszteria.
Tokeletesen emberszereto allat. -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Miert, en mindig is megkostoltam, amit az allataimnak adtam.
Hadd tudjam mar, milyen, szart nem adok
( A Chappi meg tenyleg sos, nem is jo a kutyanak, bar szeretik pont az ize miatt, de nem egeszseges, inkabb Acana, Eukanuba, stb... de azok meg dragak )
-
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Szegeny szerencsetlen elhanyagolt csontsovany macska

-
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Egesz pontosan 24 ora volt az ut, ferihegyi repterrol a hazunkig.
Egy ekkora tura egy allatnak nagy stressz, meg ugy is, hogy be volt nyugtatozva, elegge megviselte.
Nem is eroltettem elobb, de most mar kialudta magat ma, ugyhogy ideje volt megfurdeni.
Azota szaritkozik, dorombol, bujik, boldog macska
Ja meg szep es illatos
-
Kidus
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Nekem volt sünim. Az ut szelen talaltam elutve.
Nalam nagy karton dobozban lakott, amire tettem egy pallot.
Egesz nap aludt, majd este 10-kor kijott, megette a kitett kutyakajat, megitta a kakaot, es aztan vegigellenorzott mindenhol mindent, es ezutan pedig visszament a pallon be a dobozba, es aludt tovabb
Mikor meggyogyult, elengedtem. Najo, kicsit utana.... -
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
"But due to the scientific definition of a fruit, the tomato remains a fruit when not dealing with US tariffs. Nor is it the only culinary vegetable that is a botanical fruit: eggplants, cucumbers, and squashes of all kinds (such as zucchini and pumpkins) share the same ambiguity."
Same link
-
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A linked szerint pont gyumolcs.
Olvasd el figyelmesen, miert maradt zoldseg statuszban.
Nekem is zuccseg volt 24 evig, aztan megtudtam, hogy gyumolcs, azota csak siman paradicsom, ahogy eddig is... szerintem mindegy, izre ugyanaz
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Ti hogy hivjatok a tavkapcsolot?

-
Kidus
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
Ne, gyonyorkodj tiv61us szoros kezeben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ps: jah, tiv83 voltam, csak a Kidus geperol irok, mer a enyim telepit.
-
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Keso, megettem

Viszont van sorom is....
Bort meg nem szeretem kulonosebben. Najo, neha.... hangulat, esemeny kerdese.
Peldaul egy vasarnapi ebedhez, vagy egy teli esten kettesben... nekem ilyen a bor, egyeb esetekben sorocske
-
Kidus
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nutellas, bananos gofri, tejszinhabbal a tetejen. Nyammm....
Ez eleg komoly lelki tartalommal bir?

Aktív témák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)