Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
tbs
addikt
Tádááá..! Mára ennyi.
Alapok és júzerek mennek, a többi holnap.
-
Bash
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz PazsitZ #46236 üzenetére
Rossz az íze, úgy.
Nem szeretem a paradicsomos dolgokat, a bolognai meg milánói meg csak arról szól."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz ladybug #46239 üzenetére
Na az már rögtön más.
Bocs kukac de ami nem ízlik azt nem eszem meg.
A paradicsom pl. ezen a listán van, egy karika még elmegy belőle szenyóban, de nem csipázom.Igaz a karalábé is tiltólistán volt, mert egyszer emgkóstoltatták velem főve, és enm ízlett..
Meg büdös a szaga is.
Mindig hoztak uzsira munkatársak karalábét, én meg mindig otthagytam a tálcán, nem vettem el a részem...
Aztán megkérdezte egyikük, hogy nem lehet szeretni a karalábét. Elmondtam. Megkérdzete jégcsapretket szereted? Mondom ja.
Oké kostóljam meg.
Nagy finnyáskodva megkóstoltam, kis darabot persze, de szerencsére ízlett...
Szóval eddig ezzel nagyon megszívtam...
A hyundai meg tényleg szép.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
válasz philoxenia #46356 üzenetére
kedvencem a hagymás bab
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tiv83us
veterán
Bash kollega fura arc
Eddig ketszer voltam lent nala, o egyszer nalam, akarmikor keltem, akarmikor fekudtem o mindig ebren volt. Szerintem nem is alszik, csak rafogja. Vagy medital, mittomen. Nem bizok benne, tuti nem errol a bolygorol szarmazik
ui: Akarmikor megyek hozza, mindig lelkiismeret furdalast csinal, minden elere van allitva, mindennek megvan a helye, az ingek szin/szam szerinte berendezve, kulon closet a nyomtatoknak, fenymasoloknak, router-nek, pecseteknek, boritekoknak, CD-k/DVD-k ABC sorrendbe helyezve, mindenhol "feherfenyu" termeszetes // lampa, sehol egy kabel, se a gephez, se semmihez.
En meg hazajovok es mindenhol sargafenyek, nyomtato a labamnal figyel, router, modem a masik szobaban a teve mellett, kabelrengeteg mindenhol, CD-k szanaszet, ruhak szanaszet...ahh nem is irom le.[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Zewa
senior tag
válasz tiv83us #46359 üzenetére
Velem és a báttyámmal ugyan ez van. Nála minden élére álítva.
Mint említetted ruhák, DVD-k, kaja a hűtőben. (min. megőrzés szerint), gép nálla egy fiókban van de még ott is rend van. leharisnyázva a kábelek, szépen kitisztva..,érmek, kupák időrendben..
Nállam: szinte soha sincs rend max pár napig bár nállam a router és ienek az asztal mögött vannak behányva. Ugy sem látszik."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
tiv83us
veterán
válasz philoxenia #46361 üzenetére
Az o macskaja az oda sem jon senkihez, Nem csodalom, hogy "szaros"-nak hivja a barany
Zewa: Bash-nel nincsen kabel. Ha talalni akarsz egyet, akkor kusznod masznod kell fel orat.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
bandus
veterán
válasz TexT-BoY #46286 üzenetére
én is pont akartam kérdezni tatyó ügyben
szóval van nekem egy nagyon pöpec tucano hátizsákom, noti elfér benne, meg tancucc is meg minden. viszont kéne nekem egy válltáska, ez a manapság divatos seggre rálógós, összevissza hordós ugye ha jön a nyár, a hátizsák ezerrel ráizzad az ember hátára. a követelmények: noti+tancucc elférjen, legyen biztonságos a noti számára, és ne legyen hülye "szürke", átlagos kinézetű, hanem inkább valami szép színes vidám. milyen márkák közt érdemes kutatni?
dáánke"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #46369 üzenetére
Szia Öreg!
Már otthon vagy?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
venember83
nagyúr
válasz philoxenia #46372 üzenetére
A csacsi nem volt ott, ellógott!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz venember83 #46373 üzenetére
Képeket Winner hová teszi föl?
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #46371 üzenetére
NG-t csak akkor fogod tudni megbékíteni, ha az arcszörzeted jelentősen megnő. A többiekről nem tudok, mert nem tudom kik ők.
Süsü: Én nem voltam, nagy bánatomra.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz philoxenia #46374 üzenetére
Nem tudom, de már jó lenne ha fent lennének
-
csapos2
addikt
válasz philoxenia #46376 üzenetére
Szerintem a debreceniek.
-
Hold
őstag
Jó estét
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Hold
őstag
válasz venember83 #46380 üzenetére
Tudod a sok ásványi anyag
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #46380 üzenetére
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #46371 üzenetére
á, legfeljebb azzal okoztál kicsit meglepetést, hogy nagyokat hallgattál. sehol egy itt tőled megszokott beszólás, vagy akármi... csak hallgatás.biztos, hogy te jöttél el?
-
venember83
nagyúr
válasz ngabor2 #46384 üzenetére
Én, de annyi nagyszájú közt nem igazán jutottam szóhoz. De nyugi, lesz ennél jobb is, csak mint valaki mondta, az első alkalom mindig "fájdalmas", vagy valami ilyesmi, nekem csak szokatlan volt. Ennyi ismeretlen körülöttem max akkor volt, mikor megszülettem s egy teremben voltam még ki tudja hány újszülöttel. Bár akkor külön elbánásban részesültem, finom, meleg, oxigéndús levegővel megáldott inkubátort kapék
csapos: Kicsit közelebb laksz, mint én...
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz philoxenia #46366 üzenetére
te tudsz valamit ilyesmire gondoltm, köszönöm akkor a conversek között nézelődök majd.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
ladybug
őstag
1,5 órát sétáltattuk a lurkókkal a kutyákat. Mindegyikük élvezte. Viszont jéggé fagytam. Mindjárt iszom is a meleg teát.
tildy: Egyszer majd főzök neked is. Persze olyat, amit szeretesz. Eddig csak ígérbgetés volt mindenki részéről, hogy eljönk hozzánk, de csak Sipi ért ide. Senki más.
Viszont neki már sokszor főztem.[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ngabor2
nagyúr
ki kellene mennem a boltba kajáért holnapra... de semmi hangulatom. igazából most semmihez sincs hangulatom, olyan üres minden. fáradt vagyok, de nem úgy, mint máskor. asszem mégiscsak erőt veszek magamon, mert holnap még ennyi időm se lesz.
-
tildy
nagyúr
Találtunk egy yetijódot, ugye idehozhatjuk a ph-ra?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz venember83 #46395 üzenetére
Jaja
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #46398 üzenetére
Végül is lehet szidni a cipőipart, vagy szétnézni a kajakválogatott háza táján. Biztos van már megunt, de még jó állapotban lévő hajójuk.......
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #46398 üzenetére
kell neked ilyen nagylábon élni
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest