Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
No, akkor említsük meg a zöldbabot is. Nálunk ez az egyetlen zöldségféle, amit még rakott formában sem nagyon esznek meg. Sem Péter, sem Borka. Réka egyenlőre nem nagyon válogat.
A karfiol, a karalábé csak csínnyával, a káposzta talán 3-4 féle formában. A lencse és a bab pedig nagyon kelendő. A sóskát csak ketten szeretjük, a gyerekek nem. A krumpli pedig enm kérdéses, jöhet bármilyen formában. A borsót leves-, főzelék- és köretként is megesszük.
A fehérrépa csak ízesítésre kell, a sárgarépát pedig egyik gyerekem sem eszi meg főtten, csak nyersen.
A kukricát viszont szeretik.
A zeller jutott még eszembe. Csak úgy magában nem szeretem, nem ízlik. Anya egyszer csinált olyat, hogy sajtot és sonkát tett 2 szelet zeller közé, és ezt panírozta be. Na, az nagyon finom volt.
Jut eszembe...Tök. A tökfőzeléket szeretem, bár inkább cukkinifőzeléket szoktem készíteni. Rántottan is inkább cukkini. A padlizsánt pedig tavaly kedveltük meg. Rántottan és krémként is nagyon finom. Hát még a muszaka. Nyami.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest