Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Hát nekem is elég közli élményim vannak az ilyesmivel.
A cik írójával ellentétben nekem nem a műtét volt a legszörnyűbb. Bár valóban, a 10-15 db érzéstelenítő szúrás nem éppen okozo orgazmust.
Szóval nekem a legrosszabb pillanat- és egyben életem legfájdalmasabb pillanata - az volt, mikor a kötést estefelé le kellett róla szedni.
Felszívódó varratokat használtak amúgy. Szóval a varrat egy csomója átdolgozta magát a gézlapon, tehát mintha a gézlap oda lett volna varrva a csodához.
Olyan szinten fájt a leszedése, hogy még. Nem emlékszem mennyi idő lehetett, de kábé 1 órát biztos szöszöltem vele, mégsem ment. Aztán csengettek, jött a párom látogatóba. Na mondom, most már csak el kéne hagyni a fürdőszobát. Törölközőt összeteker, fogak közé összeszorít, Nem hirtelen rántással, de erős húzással megindtottam a gézlapot, és engedett. Átmászott a csomó.
Abban a pillanatban mindenféle színeket láttam a fájdalomtól, hatalamsat ordítottam, majd térdrerogytam. Üvöltöttem, mint egy csecsemő. Anyámék szedtek össze... 22 éves voltam ekkor. (2003). Csak nekem nem volt eredendően szűkületem, hanem úgy lett egyszercsak. nem is teljes, hanem egy úgynevezett ''rugalmatlan gyűrű'' képződött a bürkémből. Na ezt vágták ki, úgyhogy valamennyi maradt is
De őszinténszólva, rendkívül jó dolog, még ha mifelénk ez nem dívik is. Sokkal érzéketlenebb a makk, és ugye ennek megvannak az előnyei. Plusz be sem túrósodik a cucc
Ha gyerekem lesz, tuti megcsináltatom neki.
Aktív témák
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- AMD FX
- Eredeti játékok OFF topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest