- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Jóvanna,
csak most kicsit bekattantam, részben a melóhelyzet miatt, részben meg amiatt hogy ráálltam a mérlegre, és elszörnyűlködtem. Úgyhogy nekiálltam kitervelni hogy miként szabadulhatnék meg pár fölösleges kilótól, és elkezdtem mozogni kicsit. Éjfél múlt hogy géphez ültem, átfutottam a maileket, msn-re fel se néztem még, ide is csak bekukkantottam, Annácskát meg csak rutinból eleenőriztem, és úgy elcsodálkoztam hogy működik, hogy ijedtemben belinkeltem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy semmi okosabb nem jutott eszembe, minthogy végig kéne futtatni egy pár irtót, hogy mit mondanak a gép egészségéről, aztán annak megfelelően továbbmenni. Pl átmenetileg felraknám a NOD32-t, lefuttatnám teljes kereséssel, aztán ilyen antispyware-féleségeket mint Spybot S&D, Spyware Terminator, vagy online keresőkből jó lehet esetleg a Panda ActiveScan, vagy a TrendMicro HouseCall. (Ha linkek kellenek szólj, mert azt úgyis holnap adok már
Márminthogy ma)
Tűzfalat helyedben újrakonfigurálnám, először is letiltanék mindent vele, vagyis ha olyan lehetőség van kitörölném a fehérlistáját, aztán újra elkezdeném betanítani. De mindenekelőtt az msn-t visszacserélném, és lekaparnám a Google Toolbart. Megint megnéztem a hibaüzit, és azt mondja, hogy nem tudta elküldeni a mailedet! ami arra utal, hogy valami megpróbál maileket küldözgetni a nevedben, általában valami trójai, vagy efféle nemkívánatos nyavalyatörés.
Eh, jó lenne idén Horvátban is liftezni egyet, nehogy úgy járjak, mint a viccben, hogy karácsony gyakrabban van..
Szóval az élet egy szaros szendvics, és minden nap egy újabb harapás. És most még kifejezetten optimista időmet élem
mod: Ja, az összetirincsol, és a szét-/összezsíbol szavak közkeletűek, vagy vehetem tájnyelvinek?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak most kicsit bekattantam, részben a melóhelyzet miatt, részben meg amiatt hogy ráálltam a mérlegre, és elszörnyűlködtem. Úgyhogy nekiálltam kitervelni hogy miként szabadulhatnék meg pár fölösleges kilótól, és elkezdtem mozogni kicsit. Éjfél múlt hogy géphez ültem, átfutottam a maileket, msn-re fel se néztem még, ide is csak bekukkantottam, Annácskát meg csak rutinból eleenőriztem, és úgy elcsodálkoztam hogy működik, hogy ijedtemben belinkeltem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)