Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Jóvanna,
csak most kicsit bekattantam, részben a melóhelyzet miatt, részben meg amiatt hogy ráálltam a mérlegre, és elszörnyűlködtem. Úgyhogy nekiálltam kitervelni hogy miként szabadulhatnék meg pár fölösleges kilótól, és elkezdtem mozogni kicsit. Éjfél múlt hogy géphez ültem, átfutottam a maileket, msn-re fel se néztem még, ide is csak bekukkantottam, Annácskát meg csak rutinból eleenőriztem, és úgy elcsodálkoztam hogy működik, hogy ijedtemben belinkeltem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy semmi okosabb nem jutott eszembe, minthogy végig kéne futtatni egy pár irtót, hogy mit mondanak a gép egészségéről, aztán annak megfelelően továbbmenni. Pl átmenetileg felraknám a NOD32-t, lefuttatnám teljes kereséssel, aztán ilyen antispyware-féleségeket mint Spybot S&D, Spyware Terminator, vagy online keresőkből jó lehet esetleg a Panda ActiveScan, vagy a TrendMicro HouseCall. (Ha linkek kellenek szólj, mert azt úgyis holnap adok már
Márminthogy ma)
Tűzfalat helyedben újrakonfigurálnám, először is letiltanék mindent vele, vagyis ha olyan lehetőség van kitörölném a fehérlistáját, aztán újra elkezdeném betanítani. De mindenekelőtt az msn-t visszacserélném, és lekaparnám a Google Toolbart. Megint megnéztem a hibaüzit, és azt mondja, hogy nem tudta elküldeni a mailedet! ami arra utal, hogy valami megpróbál maileket küldözgetni a nevedben, általában valami trójai, vagy efféle nemkívánatos nyavalyatörés.
Eh, jó lenne idén Horvátban is liftezni egyet, nehogy úgy járjak, mint a viccben, hogy karácsony gyakrabban van..
Szóval az élet egy szaros szendvics, és minden nap egy újabb harapás. És most még kifejezetten optimista időmet élem
mod: Ja, az összetirincsol, és a szét-/összezsíbol szavak közkeletűek, vagy vehetem tájnyelvinek?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Crimson Desert
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Borderlands 4
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Napelem
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak most kicsit bekattantam, részben a melóhelyzet miatt, részben meg amiatt hogy ráálltam a mérlegre, és elszörnyűlködtem. Úgyhogy nekiálltam kitervelni hogy miként szabadulhatnék meg pár fölösleges kilótól, és elkezdtem mozogni kicsit. Éjfél múlt hogy géphez ültem, átfutottam a maileket, msn-re fel se néztem még, ide is csak bekukkantottam, Annácskát meg csak rutinból eleenőriztem, és úgy elcsodálkoztam hogy működik, hogy ijedtemben belinkeltem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)