- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Dictator^
üzenetére
Az eleje-szitu nekem is nagyon ismerős, aszittem visszahallom valamelyik esetemet, de ez nagyon félelmetes.
Az ügyfélszolgálat mindig hálás téma. Nekem is kéne már mentegetni a beszélgetésekből, na de majd ha már itt akarom hagyni a céget.
PeterkeT!: Az immáron 4 éves Koca kóla lájtban milyen anyagok vannak amik meg tudnak romlani? Szerves anyagot nem találtam az összetevők közt, a szintetikusak meg nem arról híresek hogy csak úgy elbomlanak. Most bontottunk egy üveggel, de nem volt benne szénsav, meg savanyú is volt. Azé megpróbáltuk..
Van még belőle vagy 60 palack 2literes, nem lehet ezeket visszaváltani kólástól?(A palack eldobós)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NIOH 3
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van még belőle vagy 60 palack 2literes, nem lehet ezeket visszaváltani kólástól?(A palack eldobós)