Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Dictator^
üzenetére
Az eleje-szitu nekem is nagyon ismerős, aszittem visszahallom valamelyik esetemet, de ez nagyon félelmetes.
Az ügyfélszolgálat mindig hálás téma. Nekem is kéne már mentegetni a beszélgetésekből, na de majd ha már itt akarom hagyni a céget.
PeterkeT!: Az immáron 4 éves Koca kóla lájtban milyen anyagok vannak amik meg tudnak romlani? Szerves anyagot nem találtam az összetevők közt, a szintetikusak meg nem arról híresek hogy csak úgy elbomlanak. Most bontottunk egy üveggel, de nem volt benne szénsav, meg savanyú is volt. Azé megpróbáltuk..
Van még belőle vagy 60 palack 2literes, nem lehet ezeket visszaváltani kólástól?(A palack eldobós)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van még belőle vagy 60 palack 2literes, nem lehet ezeket visszaváltani kólástól?(A palack eldobós)