Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
Hát tudod bizonyos fajta ''sokszínűséget'' qrvára nem bírok.( manapság a vörös-narancssárga borít ki többekközt)De ez csak egy töredéke
Igen, legyen inkább ff, minthogy annyi ''szín'' legyen, mint egy túlpörgetett kaleidoszkóp, amitől az emberek vagy hánynak, vagy megvadult barmokként rohannak neki mindennek, leginkább egymásnak, és tapossák amit lehet.....
Nem a színekkel van bajom, hanem a nyugtalansággal. Én nem bírom a fékevesztett rohanást, az értékek, a színek(ha már felhoztad, és amik korábban is voltak, csak észre kellett venni őket) mellett nem megállást, ezt az egész profitorientált money-based világot.... -
supesz
aktív tag
válasz
Whaskes
üzenetére
Haha Erről eszembe jutott, hogy kisgyerek koromban azthittem, hogy régen minden fekete-fehér volt. A filmeket néztem és megpróbáltam elképzelni, hogy milyen lehetett színesben az a vidék vagy ruha vagy bármi. A mai napig elgondolkodom, ha régi f-f filmet nézek. Olyan furcsa ez és bájos szerintem. /*Mások biztos debilnek gondolják...
*/
Aktív témák
Hirdetés
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Haha Erről eszembe jutott, hogy kisgyerek koromban azthittem, hogy régen minden fekete-fehér volt. A filmeket néztem és megpróbáltam elképzelni, hogy milyen lehetett színesben az a vidék vagy ruha vagy bármi. A mai napig elgondolkodom, ha régi f-f filmet nézek. Olyan furcsa ez és bájos szerintem.
*/