Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na de az már visszahívás, tehát ekkor is ő keresett először, vagyis neki kéne megmondania, hogy ki ő, és kit keresett a számodon, vagy miért keresett téged.
- Jó napot kívánok. Hívott valaki erről a számról, nem tudom ki és milyen ügyben.
- Jó napot kívánok, én voltam, X.Géza vagyok(bemutatkozott), (Kovács Istvánt(ha tudja)) kerestem, az autóhirdetés ügyében.(megmondta milyen ügyben)
Ekkor már nyilván bemutatkozol, ha tényleg te vagy a címzett. Vagy megmondod hogy nem te vagy K.I., vagy nincs közöd autóeladáshoz.
Értem én az álláspontod, de nekem ez túl nyitott a mai világban, mikor minden vacak adatunkat védeni kell az illetéktelen kezekbe kerülés ellen.
NG: Ez a másik, de azért azt már én is belekalkulálom, hogy lehet hogy fontos, és már esetleg nem tud visszahívni.
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Ha napi 3 hívásod van, akkor gondolom ez olyan szám, ami valami miatt nyilvános. Tehát eleve más kategória. Ha meg visszahívsz vlkit: Yo man, tildy vagyok, miért csöriztél? Bocs téves volt/mz/x vagyok és a szolgáltatásod szeretném igénybe venni.
Az első belefér a 3 másodpercbe, de hiába, mert már 1 sincs westelnél sem
Aktív témák
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest