Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
P.H.
senior tag
Ha ismeretlen számről is hívnak, akkor is a hívó talán meg tudja mondani, ha kérdezik, hogy kit keres, vagy esetleg, hogy miért.
Velem is megpróbált elbeszélgetni egy-két suttyó - kinn van a számom pár helyen, itt a PH-n is, bizonyos okok miatt, de a nevem nem -, de amikor megkérdeztem (bemutatkozás nélkül), hogy kit is keres, nem tudta megmondani ('Téged').
Azt ne is mondjam, amikor apámat anno valaki hívta, és amikor hosszas csörgés után felvette:
(odaát: ) - Mi van, aludtál?
(apám, hirtelen: ) - Nem, vacsorázok.
(más: ) - Bocs, akkor téves.
[mod] #144: akkor mégsem neked, csak úgy.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Én általában tudom hogy kit hívok. Tehát elvileg ha valaki a saját telefonját felveszi, akkor feltételezi, hogy aki hívta is tudja hogy kit hívott. De ha én felhívok egy tök ismeretlen számot, merő rosszindulatból, és úgy veszi fel hogy bemutatkozik, akkor már tudom a nevét+számát, már lehet is felhasználni. És én ezt nem szeretném. Ha meg félretárcsázott, akkor úgyis kiderül, mert meg kéne mondania hogy kit keres, akkor pedig közlöm hogy nem én vagyok, és nem is ismerem, ő elnézést kér, és elköszönünk. Szerintem.
-
jeges
senior tag
''Ha minket hívnak:
Ha egy céget képviselünk, akkor a hívás vételekor a cég nevét és a saját nevünket mondjuk. (Pl.: Jó napot kívánok! XY vállalat. Kovács Béla vagyok. Miben segíthetek?) Ha a telefon nem hivatalos, akkor a hívás fogadásakor nem muszáj bemutatkoznunk – persze nem illetlenség.''
[link]
szerk: megjegyzem, én is így tudtam és gyakorlom. a cégnél bemutatkozom, a magánszámon nem, mer' nem adom ki a magán elérhetőségemet névvel, címmel mindenkinek, aki rámcsörög.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Béta iOS-t használók topikja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- LG Ultragear 24GS65F IPS Full HD Gaming Monitor 180Hz Halvány Pixel csík !!
- LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor 180 Hz 1Ms
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest