Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Én általában tudom hogy kit hívok. Tehát elvileg ha valaki a saját telefonját felveszi, akkor feltételezi, hogy aki hívta is tudja hogy kit hívott. De ha én felhívok egy tök ismeretlen számot, merő rosszindulatból, és úgy veszi fel hogy bemutatkozik, akkor már tudom a nevét+számát, már lehet is felhasználni. És én ezt nem szeretném. Ha meg félretárcsázott, akkor úgyis kiderül, mert meg kéne mondania hogy kit keres, akkor pedig közlöm hogy nem én vagyok, és nem is ismerem, ő elnézést kér, és elköszönünk. Szerintem.
Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hardcore café
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest