- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Pedig érdemes lenne.
Más:
A politopik az ilyen ingoványos terület én is onnan repültem ki
akkor megfogadtam, hogy nem írok oda töbet. Pontosan olyan szánalmas az a topik, mint azletben a politikusok. Néha egy-két flame-et azért elhintek ott. Hagy izguljanak. ..EHHE..
Meggyőződésem, hogy nem kellett volna kivágni engem, lehetett volna idő ban is. Vagy ha engem igen, akkor fokukacot is ki kellett volna. De ez már történelem.
Hozzáteszem, kerülöm a kukacot, szóval, ha ő itt van akkor én nem akarok itt lenni. Nem szimpi. És a gondolkodása sem, de az élet már csak ilyen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor megfogadtam, hogy nem írok oda töbet. Pontosan olyan szánalmas az a topik, mint azletben a politikusok. Néha egy-két flame-et azért elhintek ott. Hagy izguljanak. ..EHHE..