- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ööö, Borkával Te nyertél.

A maláj kuhnya viszont betett... A kókusztejben főtt rizs csiliszósszal, na, az valami remekmű lehet. Most elugrom egy gyors hányásra, addig elkészítheted nekem.
Mod: az idézett irományban egy szót sem ejtenek a maláj örömnénik elkészítési módjáról.
Nos, sok szép estét az egybegyűlteknek, lelépek, kezdődhet a show! Yes, yes, the Rocky Horror Show.
Mire holnap felkelek, talán már nagykorú mod leszek... De szép álom! Az izgalom kedvéért beleszövöm még az alienes részt is, mert az szerintem nagyon jól áll nekem.
Nagy ügybuzgalmamban fel sem tűnt, hogy begyulladt ízületekkel pötyögök jó ideje. De most szólt a piszok, én pedig jól szituáltan, halkan ordítok.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128 gb Mélylila - Hibátlan állapot!
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest