Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
én láttam ma a könyvet, beleolvastam - mint egy napló, csak folyik kifele belőle a sok szennyes

árpa attila ajánlója:
''Ez a könyv durva. Frankón. Nem azért mondom ezt, hogy maguk megvegyék, habár általában ez a cél egy ilyen ajánlóban. De ez most tényleg az. A srác vagy nagyon bátor, vagy nagyon hülye, hogy ezt így le merte írni. Ez a könyv arról szól ugyanis, hogy miként lopják szét az ország egyik legismertebb áruházát a dolgozók és a vásárlók.
Ebből a könyvből kiderül az, hogyan működik, vagy nem működik az áruház biztonsági szolgálata, hogyan lehet eladni romlott csirkét és átcímkézni a lejárt szalámit, miként lehet elpasszolni a fényre olvadó számítástechnikai termékeket, sőt az is, hogyan készül a Tesco top tízes könyvlistája, amelyen ez a kiadvány hétszentség, hogy nem fog szerepelni. A szerző - nem csodálom, hogy álnevet használt - elmeséli, hogyan tudnak szert tenni plazmatévére egy cukrosbriós áráért, vagy mi a buli egy eltitkolt bombariadóban. Hogy igaz-e? sokat agyaltam rajta, de a srác olyan őszinteséggel írja le, miben volt ő maga is benne, hogy kénytelen vagyok hinni neki. És hogy ugyanott fogják-e halálra röhögni magukat ahol én? Nem tudom. Hogy ugyanott fognak borzongani, rémüldözni, vagy csodálkozni, ahol én? Ezt sem tudom. De hogy hozzám hasonlóan, ugyanúgy nem fognak tudni bemenni egy Tesco üzletbe, mint azelőtt... Na, azt garantálom!''
szerk.
na, elnézést, ha untattam itt vkit
pff
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
[link] - a tescós sztori hogy maradhatott visszhang nélkül itt?
egy ex-tescos (magyar, pesti) álnéven írt egy igencsak tökszorongató könyvet, mindenről, ami a pult mögött/alatt megy - álnéven persze
a tesco őrjöng, a könyv majdnem feketeárunak minősül, minden követ megmozgattak, h ne menjen ki a piacra, az index főoldalán délben még fenn volt egy cikk állítólag erről, most nem találom..
izgi
vajon a fickó még él? -
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
most jön -> forró fürdő, jéghideg sör
ha egy órán belül nem vagyok itt, ottmaradtam
szerk. s ha ott, úgy a hszaimat szétoszthatjátok egymázt közt, a nevem betűit szórjátok vmelyik vga-cikkbe, stb
konfig marad
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
nah, befejeztem a munkát, csak kétszer szállt el a cucc, de a word recovery mágiája megmentett a őrülettől
kényelmetlen helyzetben vagyok: most vagy átolvasom a 75 (angol) oldalt, vagy lemegyek sörért
fúúú, nehéz dolgok ezek... -
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
a szomszédunk keresgélt ilyesmit egy időben, aztán ha jól rémlik, talált egy asztalosmestert, akivel csináltatni akart egy egész garnitúrát (ágy, szekrény, stb)
megkérdem őt, talán még aktuális
szerk. mi is szeretjük a fenyőt, gyakorlatilag minden bútordarabot igyekeztünk fenyőből összehozni, minél natúrabb színárnyalattal - de most se keretünk, se hiányzó ágyunk nincs
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
jahjaj fiúk, nagy a gond..
van egy kis házikónk, nagyon kellemes, nyudogt környezetben, olcsó is igazán, szerintem ár alatt kínálom.. már mindent megpróbáltam, de még mindig nem akadt vevő.. pedig kéne a pénz.. sörre meg g80-ra..
mit tegyek
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
hazudnék, ha azt mondanám, h nem árnyalja a képet valamelyest, de szó nincs letagadott gyerekről meg ilyenek
a nyomtatott sajtó volt az, ami igazán bebaszott (kiragadott részletek, erről azt hiszem, nekem nem kell beszélnem, ugye :D)
a szalagcímek nagy mágusok, és jobbára feketék
szerk. claudia amúgy tényleg jól szuperált a mokkában (majdnem azt mondanám, h a bazmegolás természetes közeget teremtett számára :) ), sokan a felénél ripityára törtek volna
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
norvégia, mi?
ezek szerint jól működik a tracker-buster berendezésem
szerk.
a noti wifi kapcsolata nem megosztott adslből volt, hanem a mellettünk lévő árkád (bocsi: egy norvég szupermarket, arkdo) nyomatja itt a jelet, szóval ezért más az ip
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
te...te, nem mész onnan az ipémtől rögvest!
sipirc
szerk.
csapos 2340: a 2 ip tuti más
mindkét böngésző a bátrak böngészője, igen (nemá, h a laptopon megfutamodok..hehhe)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
hm, érdekes
szóval a beloggolás működik szimultán, a hozzászólás nem
amint az egyik gépen választ nyomtam, a másikon kijelentkezett a nick - persze újra be lehetett lépni, tehát tulképp lehet két gépen egyszerre jelen lenni, csak nem pont ugyanabban a pillanatban
kipróbáltam azt is, h megnyitottam itt is a válasz ablakot, meg a notin is, h egyszerre legyenek nyitva, és ezek után próbáltam elküldeni - ekkor a kettő közül vmelyik esetében nem volt meg a megfelelő jogosultságom
szóval nem teljesen szkizoid a péhá motor, csak félig
vagy: totál szkizoid, de van benne rendszer
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
érdekesség: ha én most felállok a gépem mellől (kijelentkezés és netmegszakítás nélkül), majd mondjuk a laptomommal rámászok a péhára - ott bejelentkezetlen leszek ugye - login után rendesen használhatom. aztán felállok a laptop mellől és visszaülök ide: mintha mi sem történt volna. aztán innen ismét a laptop elé: minden rendben.
szóval amit mondani akarok: szimultán (minimum) 2 helyről is be lehet loggolni és használni a péhát, és a rendszert ez nem hozza zavarba. érdekes.
ilyenkor pl két helyen egyszerre is ketyeg az 1 óra (pontosabban az 55 perc) - más-más tól-ig szerint persze
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
a casco már le van játszva
szerk. lakhely miatt természetesen szór a dolog - de egyazon biztosítón belül, nem pedig az egyes biztosítók közötti viszonylatban, azt gondolnám
szóval furcsa, h ha pl blablabla városban laksz, akkor egy adott biztosító ajánlata a legolcsóbb az összes közül, míg ha ikszipszilonban laksz, akkor ugyannannak a biztósítónak az ajánlata a legdrágább az összes közül
namindegy
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
igaz, korrigálok: az én autómra, illetve a családban lévő, szintén az én nevemen lévő másik autóra is egyaránt az unionnak volt az egyik legolcsóbb kgfb ajánlata
az én autómra az unionnak volt a legkurvadrágább casco ajánlata
ps. valóban van eltérés az egyes autók esetén, ezt aláírom, de meglep, h ekkora a szórás -
Lord Zero
addikt
nekem az unionnál van a kötelezőm, ráadásul anyám autója is az én nevemen van, szóval családi flotta meg faszomkedvezménnyel együtt 400k/év körülire hozták ki a cascot

nyilván hanyagoltam őket
a maicasco 164k/év ajánlatot tett, amit vigyorogva elfogadtam (annál is inkább, mert az ügyintéző hölgy egy élő afrodiziákum volt
)
az union az egyik legolcsóbb kgfb ajánlattal bír a piacon, ellenben a cascojuk irreális.. nem is nagyon értem, hogyan lehet ez
-
Lord Zero
addikt
ha frissítek egy topikot (miközben benne vagyok, mint pl most ebben, és mondjuk a hszom után öt perccel nyomok egy refresht, de ugyaninnen, anélkül, h visszalépnék a fáradtgőzbe), akkor azt a motor +lekérdezésnek érzékeli?
vagy csak akkor számolja tovább a lekérdezéseket, ha rányitok egy-egy topikra? -
Lord Zero
addikt
a rekeszizom csak egy összetevő a légzémechanikában
a légzésbénulást okozó szerek többek közt a bordaközti izmokat gátolják, nincs összehúzódás, nincs mellkasmozgás
a tüdő passzívan mozog, a kétrétegű mellhártya (benne egy virtuális vákuum, egyik fele a mellkashoz, másik lemez a tüdőhöz tapad - nagy vonalakban így kell elképzelni) tesz arról, h a tüdő táguljon/összessen, ahogy követi a mellkasmozgást
de maga a csontos mellkas izmokkal mozog
és ha csak az általad említett rekeszizom bénul önmagában (nem is annyira ritka eset), általában csak nehézlégzés van, fulladás nincs
szerk. off
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
race!
bár - mint az ominózus topikból is kiderült - fáj a jobb középső ujjam, de annyi erő még van benne, h felmutassam
a béke teljes (szerintem eddig is az volt), a poén remekbeszabott volt, a szövegkörnyezetétől megfosztott szövegrész pedig tanítanivalóan mesterien volt tálalva

-
Lord Zero
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
a bordaközti izmok (apropó xpod #2138: van ott izom, ne aggódj, nem is egyféle) eltörhetik ugyan a bordát, de akkor már baj van
légzésbénulást, görcsöt okozó szerek (mérgek pl) annyira összeránthatják a mellkas (pontosabban mellüreg) izomzatát, h törik a borda - de ez nem az az eset
vagy súlyos csontritkulás, vagy osteogenesis imperfecta (veleszületett csontfejlődési rendellenesség), ilyenkor törékenyek, mint az üveg - de ez szintén nem az az eset
sokkal inkább egy bordaközti ideg neuralgiája lehet ez, vagy ha tüdőeredetű a dolog, akkor tüdő/mellhártya gyulladás (egy éve nekem is volt, szar ügy, de nem kell tragédiára gondolni)
ha törik a borda, légmell lehet (gondolom erről olvastál), de nem kötelező - azt eddig rég észrevettétek volna
szóval be vele és sugarat neki - a röntgenképpel ilyenkor csomó minden kizárható
(egy aprócska gyulladt góc is tud olyan panaszokat produkálni, mint egy bordatörés - erre a film rögtön választ ad)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
hm, te tényleg megindultál most, persze nem érthetem, miért..
(a picsáért nem kell elnézést kérned, ez a minimum, ami segíthet rajtad)
2-3 napja jó volt látni (tényleg), ahogy örömtáncot lejtettetek (kalandor miatt a többesszám) a lakásdolog miatt..
valós a gond, vagy amolyan.. öö .. ''fílinges''?
szerk. közben látom mások is kérdezősködtek, elnézést, akkor ezt a hszt ignore (túl sok kérdés sosem jó ilyenkor)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
bakker, ennyien még sosem válaszoltak 1 kérdésemre
tuti, h vótvalami -
Lord Zero
addikt
hm.. annak idején alkalmazottként én kártyára kaptam ezt a cafetéria-cuccot - jött szépen, minden hónapban egy x összeg, praktice egy olyan virtuális bankkártya, amit képtelenség egy az egyben forintosítani, viszont még mindig sokkal tágabb a felhasználhatósági repertoárja, mint pl az üdülési/étkezési csekkeknek.. - szóval ilyesmit nem tudtok kérni?
más: ez a vállalkozósdi dolog.. ejh, mindenki mily elégedetlen
hááánemtom, én pl, amióta átnyergeltem ebbe a szférába, nagyon elégedett vagyok a főnökömmel
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
válasz
Yeti910331
üzenetére
egy magyar tanár megnézheti nyugodtan.. kicsit kényesebb, ha egy magyartanár nézi meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
najóna, végeztem -
Lord Zero
addikt
válasz
Yeti910331
üzenetére
főoldal: Ahoz, hogy megnézhesd a Képeket -> ahhoz
szavazás: Eddíg hogy tetszik a lap? -> eddig
amúgy sp rulez, forevö -
Lord Zero
addikt
válasz
Yeti910331
üzenetére
bazeg ez tényleg hmhm.. érdekes
vajon a tényleges emberáldozatokat követelő gyilkosságok esetében hány olyan elkövető van, aki ekkora idióta, és ''csak'' annyi a bűne, h ''bakizik''? -
Lord Zero
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
igazad van, korrigálok: mindenütt földrengés, kivéve azon a másfél négyzetméteren, ahol a bábuk álltak, melyeket előzőleg technocol rapiddal és 100* tesla erősségű elekrotmágneses térrel (a fában fémöntvények voltak) rögzítettek a pálya parkettájához
kemény, mi?
szerk. * megjegyzendő, h eleddig csupán 50 T körüli a max, mesterséges mágneses térerő, azt hiszem
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
bár - talán ghoston kívül - senkit nem érdekel, de minap bowlingoztam egy kicsit hosszú idő után, természetesen fáradtan és depressziósan, miközben földrengés volt és a kezeim is félig bénák... meg ilyenek <- ide egy csomó olyan dolgot kell még elképzelni, amik őrjítően defavorizálják a sikeres bowlnigozásra való eshetőségeket, amiket szokásosan fel kell sorolni, h aztán minél jobbna hasson a követhkező mondat, miszerint:
gyenge voltam, 178 fa volt a max -
Lord Zero
addikt
ot-killeri mivoltomban kérem alássan, meggyüttem
szerk. oszt minimum akkora kuss legyen ám most is, mint tennapvót, jó?
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
hm, érdekes, lekérdezések száma 0
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/061101/untitled_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
francnak kell ilyen dicsőség..
felőlem vigyétek fele-fele arányban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lord Zero
addikt
bakker
..hát így egyedül maradván.. némi ürömízt érzek..
urak, ti urak.. (ti walesi ebek ;] ).. hát senki sem koccint vélem pohárt?
ábazeg
szerk. poltopik se sok mulatoznivalót hagy maga után..
apropó, ha vki emilcímet vált egy nemlétezőre, van vmilyen/bármilyen esélye visszajövetelre?
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
szia világ
most vhogy kurvajókedvemvan
hogyhogy mé? neszójjábe..
szerk. hm, belecsöppentem valamibe.. valami hepibörszdéjesbe, jujj
szerk2. olvastalak peterket, rettegj
szerk3. ehh, olvasok vissza... őszinte leszek: így már nem érzem olyan jófajtán hatónak az intróm... picsba..
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
hogyne, így talán illeszthetővé válsz ladybug világképébe

a lényeget meg úgyis tudod
ngabor 1088: még mindig túl finom vagy
egy elszigetelt, távoli világ, ahol egy hatalmas fakunyhóban hajladozó (ismétlem: hajladozó) krampuszok tömkelege serénykedik a tétlen (ám tettrekész) mikulás körül. az istállóban kikötött (ismétlem: kikötött) dekkoló szarvasokról nem is beszélve..
nos, még mindig csak a tetkó/merci/szoli tűnik a legmerészebb mikulás-adaptációnak?
szerk. mindezt úgy mondom, h avatarjaitokról teljesen elvonatkoztattam a felesleges túlfűszerezés végett, te is ezt tedd
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
az ''agymosottak'' relatíve kordában tartásához kell egy olyan kevésbé agymosott, aki majdnem 24/24 ott van..
én nem basztatnám racet emiatt
ha beleolvasol, tudhatod, h verbális szinten ott már minden megtörtént, az animálszextől* a gyilokig..
* nagbor 1077: erről jut eszembe, szoli, tetkó.. csak eddig mersz elmenni gondolatban? mi minden hátravan még.. (talán még kereslet is lenne rá)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
miért gratulálsz a sógornőmnek
- ja, nem a személyzet táborát fogja szaporítani
ha poén, akkor rossz fajta
inkább betudom annak, h nem értetted kristálytisztán
úgyhogy menj, és hozz viszkit
beszállok én is -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
te is nvidiás vagy?

majd a g80.. nyammnyamm
bash nem árulta el mitől fáj virtuálisan a foga, a ti érdeklődésetek pedig alábbhagyott
nem tudom, h ez cél volt-e vagy csak farkaskiáltás-effektus
namindegy
szösszenet: a sógornőmet (mind a vér szerinti, mind bármilyen más kapcsolatot negálok!
) felveszik egy pszihiátriai intézetbe, úgy néz ki
hm, aggasztó
(ja, nem a személyzet táborát fogja szaporítani) -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem ram/vga hibánál csinált ilyet, kiszedegettem, visszarakosgattam, bios default, stb és szerencsére működött
nem volt húzva vmi?
annyit esetleg még megtehetsz, h indításkor óvatosan lenyomod egymás után az r az i és a p gombokat
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- Videó stream letöltése
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szmájlit.. ?

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/061110/1111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/061110/2222_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)