Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Aktív témák
-
piqla
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
''en sokkal rosszabb velemennyel vagyok az utasokrol - megmondom oszinten, a donto tobbseg szerintem nem is erdemel jobbat, mint a jelenlegi lepukkantabb kocsik''
Ezzel teljesen egyetertek. Hiaba ide Combino, adok neki egy hetet, es az osszes kocsi ossze lesz baszva. Megcsinaltak az egesz jol kinezo (bar hasznalhatosagi erteket tekintve ketes) beallokat, azoknak a tamaszkodojukra is ra lett irva greffitisen, hogy geza.
Szar embereknek szart kell adni; es sajnos emiatt a kulturaltabb kisebbseg szivja meg.
Egyebkent tudom javasolni, hogy vegyetek olyan ''negyzetes'' foggantyut (szakszeru) ami a kallereknel van, azzal tudjatok nyitni a kocsikban a legkondi szabalyzokat. Nekem van
-
Tithian
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát igen, érdekes élmény, amikor felszáll egy galeri és elkezdenek csigerettázsni, holott dohányzó vagon nem is jár errefelé. A megoldás kigyúrt kalauz keretében szokott érkezni. A szesztől bűzlő negyven körüli focirajongó, a mindent összevizelő/hányó/köpködö, Nagykállóból frissen szabadult, rémisztő alak, vagy az n+1 gyerekét nevelni próbáló, neveléshez nem értő szülő - akit hallgatva egy pillanatra jó ötletnek tűnik a ''breeding license'' bevezetése - csak néhány a sok-sok tipikus vonatozó közül.
Hát igen.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen routert?
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs