- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
De belenyúlhat. Csak akkor, mitn az ábra is mutatja , megbuktam. Sárgán akartam még átérni, úgy gondoltam átérek, inkább mitn satu és a mögöttem lévő kamion toljon minket hátsóba...
Megnyugtatok midnenkit, nem lett volna baleset. Egyes egyedül azért nyúlt bele, mert vizsgán nem megyünk át a sárgán....
Kisvárosban meg lehet könnyebb megtanulni (jksiebb forgalom, van 3 közlekedési lámpa, azt csókolom) csak ezen vezetők jó része be sem mer jönni pl. Budapestre. Itt van faterom, nem egy be*sz*ri alak, de nem mer bejönni még pestre. Azt mondja akkora forgalom van itt, ő nincs ehhez szokva. Legszívesebben venne oktatótól két pesti órát...
Én a vidéki rokonságomon, ismerősökön nagyon ezt látom,elmennek bármerre, csak pestre ne.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha balesetveszély van akkor belenyúlhat és bele is fog, nem hülye hogy összetörjön az autó. Ha balesetet okozol akkor ígyis úgyis bukta ha meg belenyúl akkor is bukta csak akkor a jármű nem szenved sérülést.
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
de belenyulhat csak akkor bukta van
Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete -- Garancia 2027 nov. 11.
- Ultrahuman Ring AIR Size 10
- FormD T1 V1.1 (ritkaság)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest