Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
De belenyúlhat. Csak akkor, mitn az ábra is mutatja , megbuktam. Sárgán akartam még átérni, úgy gondoltam átérek, inkább mitn satu és a mögöttem lévő kamion toljon minket hátsóba...
Megnyugtatok midnenkit, nem lett volna baleset. Egyes egyedül azért nyúlt bele, mert vizsgán nem megyünk át a sárgán....
Kisvárosban meg lehet könnyebb megtanulni (jksiebb forgalom, van 3 közlekedési lámpa, azt csókolom) csak ezen vezetők jó része be sem mer jönni pl. Budapestre. Itt van faterom, nem egy be*sz*ri alak, de nem mer bejönni még pestre. Azt mondja akkora forgalom van itt, ő nincs ehhez szokva. Legszívesebben venne oktatótól két pesti órát...
Én a vidéki rokonságomon, ismerősökön nagyon ezt látom,elmennek bármerre, csak pestre ne.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha balesetveszély van akkor belenyúlhat és bele is fog, nem hülye hogy összetörjön az autó. Ha balesetet okozol akkor ígyis úgyis bukta ha meg belenyúl akkor is bukta csak akkor a jármű nem szenved sérülést.
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
de belenyulhat csak akkor bukta van
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Warhammer 40.000
- Könyvajánló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest