Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
De belenyúlhat. Csak akkor, mitn az ábra is mutatja , megbuktam. Sárgán akartam még átérni, úgy gondoltam átérek, inkább mitn satu és a mögöttem lévő kamion toljon minket hátsóba...
Megnyugtatok midnenkit, nem lett volna baleset. Egyes egyedül azért nyúlt bele, mert vizsgán nem megyünk át a sárgán....
Kisvárosban meg lehet könnyebb megtanulni (jksiebb forgalom, van 3 közlekedési lámpa, azt csókolom) csak ezen vezetők jó része be sem mer jönni pl. Budapestre. Itt van faterom, nem egy be*sz*ri alak, de nem mer bejönni még pestre. Azt mondja akkora forgalom van itt, ő nincs ehhez szokva. Legszívesebben venne oktatótól két pesti órát...
Én a vidéki rokonságomon, ismerősökön nagyon ezt látom,elmennek bármerre, csak pestre ne.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha balesetveszély van akkor belenyúlhat és bele is fog, nem hülye hogy összetörjön az autó. Ha balesetet okozol akkor ígyis úgyis bukta ha meg belenyúl akkor is bukta csak akkor a jármű nem szenved sérülést.
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
de belenyulhat csak akkor bukta van
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.