Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Winner_hun

félisten

válasz tildy #521 üzenetére

Pestért én se vagyok oda, bár meg lehet szokni. A dugókban nem kell figyelni semmire:D

• kovsol

titán

jaja nekem van haverom aki olyan városban tanult vezetni, ahol összesen egy lámpa van !

nekem Kaposvár és Pécs az ahol a legtöbbet vezettem és nem putri hely azért
    Budapestre mi rengeteget jártunk áruért de nem volt még ilyen gond egyik söförrel se amit te említettél
    na jó lehet szokatlan meg minden de szükség van egy jó navigátorra és akkor magabisztosabb lesz az ember, ha tudja is merre megy :DDD

• BlacKSouL

addikt

Többnyire igaz, de nem mindenkire. Első három alkalom nekem is nehéz volt Pesten, de aztán egy melóhoz rengeteget kellett szaladgálnom, kiszállító voltam, és akkor átlényegültem én is pesti vadállattá, néha a mellettem ülők nem bírták kinyitott szemmel minden manőveremet, de amikor vidéken kellett jönni-menni, akkor lehiggadtam, és visszavetem a normális stílust. Az tény, hogy aki akkora kupiban rendesen megtanul, az a vidéki semmilyen forgalomban elunja magát, és fordítva is igaz, hogy aki nem szokta Pestet az elveszik benne, meg fél tőle, nekem is apám is teherautósofőr volt katonaság alatt, benne is benne van pár kilométer, de Pestet sosem szerette. Meg egy ponton túl az van, hogy aki szeret vezetni az tud is mindenhol ha egyszer már bekerült mindenféle helyzetbe, aki nem szeret, az meg valahogy mindig kihúzza magát a vezetés alól. Az meg hogy miért nem mernek bemenni a vidékiek? Talán mert nem mindenki ismeri úgy a várost mint a tenyerét. Aki nem mindennap megy végig az egész városon, annak fura lehet, hogy amellett hogy igazodjon a városban sok helyen megengedett 70-es tempóhoz, amit a sietős fővárosiak 90-100-nak tudnak, még tájékozódjon is. Meg talán kissé csökkenteni kéne a forgalmat, mert az sem volt normális, hogy a Hungárián 50perc alatt lehet elérni az M3-bevezetőjétől az Üllői útig. Na mind1, nem is ez a lényeg.

Aktív témák