Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Hm. Eddig még nem gondolkodtam el rajta, max annyiban, hogy nem értem a tanárokat, miért kell oylan valakit szívatni , aki ért hozzá (MAx nem ''magolja'' be szó szerint, vagy a tanár szája íze szerint az anyagot).
A legnagyobb röhej az volt,mikor a tisztelt kolleganak nem hitte el , hogy ő csinálta az assembly félévest
Szóval úgy gondolom, nemcsak nekem kell magamba szállni.
ad 2: mindenütt vannak sokkal jbobak. De én ezt akartam tanulni, ezt akartam csinálni. És innentől kezdve nem érdekel, hogy vannak nálam sokkal jobbak is.
Villmérnökin egyelőre ilyen szempontból is pozitív a tapasztalat. Itt aki ért hozzá, az jó jegyet kap. (infón is volt ilyen jellegű tapasztalatom, de sajnos az ellentetjére is akadt példa)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest