- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
tiv61us
üzenetére
Így már értem a kavarodást.
Azt nem tudom, hogy egyeztette össze a Mobilt, meg a Máté Pétert, de anyu eléggé csapongó ilyen téren; meg még nagyon szerette a Pink Floyd-ot is (bár azt inkább fater nyomán; és akkor meg már én is megvoltam)
Ezeket nem igen ismerem, amiket mondasz; leginkább azok a zenék ugranak be (ugye a Pink Floyd, vagy Mike Oldfield, Scorpions, Peter Gabriel), amikor már megvoltam születve, és még icipici voltam. Állandóan ment a zene. Nekem meg belémvésődött. Aztán ha meghallok egy ismerős hangot, rögtön beindulok, és nem nyugszom, míg meg nem lelem
Edda kimaradt, nem szeresse senki a családból.
LGT viszont nagyon ott van, huhh, mennyi régi kazetta van meg tőlük, meg bakelit... Otthon még mindig figyel egy régi bakelitlejátszó... Jó kis szerszám, szebbet szól mint egy mai műanyag hifi.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest