Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Emlékeim szerint töbször hangoztatta már, hogy mekkora pénzkidobás az albérlet.
Mi választhattunk:
-nyírtelekre megyünk, és találunk valami szalagos melót, vagy hasonlót , bevétel havi 60-100 k, párom nem szeret ott lenni, én sem lennék ott
-alsószentgyörgyre megyünk, én szüleimhez, meló hasonló, bevétel 60-100k, anyáméknak havi 30-40k-t hazaadni rezsire kajára kettőnknek...
Akkor már inkább bp kajával rezsivel 100k kettőnknek, és akkor nem kell senkivel sem ''fogalalkoznunk'' , nem kell egyik szülőt sem elviselni. És mindketten kb a dupláját keressük, mint odahaza lehetne. -
erdeya
senior tag
Hát... köszi, hogy azt írod, amit én is gondolok. Az idézett kijelentésem inkább a kilátástalan égbekiáltással ér fel. Hiszen ha nincs más lehetőségem, márpedig momentán nincs, akkor én is albérletbe kényszerülök. De ha így lesz, akkor is azt fogom mondani és gondolni, hogy az albi kidobot pénz.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmgyűjtés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BMW topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest