Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
Már egy hete és egy napja, hogy megrendeltem a netet. Nem az a bajom, hogy még nem kötötték be (illetve az is, de...) hanem az, hogy nem tudják megmondani, hogy mikor kötik. nekem 2 hétbe telt mire bekötötték
akkor is előtte lévő napon (éppen előadás kellős közepén telefonálnak) felhívtak, h mikor mehetnének, mondom 10-12-ig, mert előtte ill. utána nem érek rá (előtte alszok utána meg neteznék mán
) erre megjelent a faszi 14:05-kor... na jó végzett 4 1/2 perc alatt, de a pontosság nem az előnye... ill. a kedves matáv se siette el a bekötést...
[code]oldy[/code -
jeges
senior tag
szép jó reggelt mindenkinek

erdeya:
2 hónapja váltottam szolgáltatót, 4 hét csend után egyszercsak felhívnak, h ''van most otthon vki?'' agyam majd' eldobtam. mondom, ''hogy a rákba lenne? dógozunk... tudja...meló!'' utána hál'stennek csak azt nem cseszték el a bekötésnél, amit nem lehetett. majd' 2 hétig állandóan telefonálgattam a szolgáltatónak, h ''ugyan, mondják már meg, mi a franctól nem müxik mán megen'...''
ez van...
türelem
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor is előtte lévő napon (éppen előadás kellős közepén telefonálnak) felhívtak, h mikor mehetnének, mondom 10-12-ig, mert előtte ill. utána nem érek rá (előtte alszok utána meg neteznék mán
) erre megjelent a faszi 14:05-kor... na jó végzett 4 1/2 perc alatt, de a pontosság nem az előnye... ill. a kedves matáv se siette el a bekötést...