- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
Integra
titán
értem mit mondasz: butaságot

mert én nem arról beszélek hogy barum nyári gumit vegyél vagy pirellit hanem arról hogy van nyári gumi, ami keményebb anyag összetételű, kevésbé kopik és jobban tapad magas hőmérsékleten, jobb a vízelvezető és fékerő képessége, és van a téli gumi ami puhább összetételű (szilika adalékos), lamellás szerkezetű, százszor jobban tapad és fékezhető télen, hóban, latyakban, esőben, jégen mint bármelyik nyári gumi...
remélem sikerül megérteni a téli és a nyári gumi közötti különbséget, annyira nem nehéz dolog
előttem teljesen érthetően leírták hogy hiába van téli gumim ha a másik nyárival irányíthatatlanul belémkorcsolyázik...
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Iqos cigaretta
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- További aktív témák...
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest