- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Tény, hogy az első volt a legjobb... De szvsz. a köv. kettő is jó volt. Sok embernek nem tetszett, de szerintem csak annyi volt a titka, hogy nem akkora húdenagy, hihetetlen meglepetést kellett várni, mint az első résznél, hanem a sztori folytatását. Szerintem nem is tudtak volna olyan jót alkotni 2.-3. résznek, mert az első annyira meglepő, új, és jó volt, hogy bármi lett volna a folytatás, mindenre azt mondták volna, hogy: ''áhhh az első jobb volt, meglepőbb, izgalmasabb...''
Ha egymás után megnézi vlaki, akkor azárt látni, hogy van egy egységes sztori, persze, hogy az eleje a jobb, mert akkor fellebben a világról a fátyol, megtudjuk mi is ez az egész. Utána is vlami hasonló extázist várunk, de ezek után már nehezebb előrukkolni hasonló meglepetésekkel (bár szerintem volt még azért pár
).
Szerintem...
Aktív témák
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).