Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Vagy nem tudnak eljutni a cél helyére
Pölö mint én. Mennék szivesen paintballozni, de eü okokból még nem lenne szerencsés. Majd nyáron ha lesz, akkor elmegyek. Mentem volna eddig PH! talikra, de nem tudtam hol elszállásolni magam pesten (mert ~200km-re lakok pesttől). Most már elvileg azt is meg tudom oldani.
De ha nyáron lesz paintball, meg úgy lesz zsém, akkor tuti megyek, feltéve ha jön Som@ elvtárs is
Tényleg, amúgy ez a paintball nagyon ''üt''? Mármint fizikai sérülés értelembe? Mert azt láttam, hogy elég szépen bekékült t|-|om! apukájának a háta... Emiatt nem merek menni, mert én meg terminátor vagyok augusztus óta, és niuncs kedvem egy rosszul ért lövés miatt kórházba vonolni, és mégegyszer ugyanazt a procedúrát végigcsinálni
Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SSD kibeszélő
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Vicces videók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pölö mint én. Mennék szivesen paintballozni, de eü okokból még nem lenne szerencsés. Majd nyáron ha lesz, akkor elmegyek. Mentem volna eddig PH! talikra, de nem tudtam hol elszállásolni magam pesten (mert ~200km-re lakok pesttől). Most már elvileg azt is meg tudom oldani.