- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Vagy nem tudnak eljutni a cél helyére
Pölö mint én. Mennék szivesen paintballozni, de eü okokból még nem lenne szerencsés. Majd nyáron ha lesz, akkor elmegyek. Mentem volna eddig PH! talikra, de nem tudtam hol elszállásolni magam pesten (mert ~200km-re lakok pesttől). Most már elvileg azt is meg tudom oldani.
De ha nyáron lesz paintball, meg úgy lesz zsém, akkor tuti megyek, feltéve ha jön Som@ elvtárs is
Tényleg, amúgy ez a paintball nagyon ''üt''? Mármint fizikai sérülés értelembe? Mert azt láttam, hogy elég szépen bekékült t|-|om! apukájának a háta... Emiatt nem merek menni, mert én meg terminátor vagyok augusztus óta, és niuncs kedvem egy rosszul ért lövés miatt kórházba vonolni, és mégegyszer ugyanazt a procedúrát végigcsinálni
Aktív témák
- Játszogatós PC - Ryzen 5 7600, RX 7800 XT, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- iPhone 17 Pro 256GB kék 3 év garancia
- ÚJ BONTATLAN FEHÉR NZXT Kraken 280 RGB (RL-KR280-B1)
- Nexura3D - 3D Nyomtatás Akár 4 színben is! (Számlaképes)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pölö mint én. Mennék szivesen paintballozni, de eü okokból még nem lenne szerencsés. Majd nyáron ha lesz, akkor elmegyek. Mentem volna eddig PH! talikra, de nem tudtam hol elszállásolni magam pesten (mert ~200km-re lakok pesttől). Most már elvileg azt is meg tudom oldani.