- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Vagy nem tudnak eljutni a cél helyére
Pölö mint én. Mennék szivesen paintballozni, de eü okokból még nem lenne szerencsés. Majd nyáron ha lesz, akkor elmegyek. Mentem volna eddig PH! talikra, de nem tudtam hol elszállásolni magam pesten (mert ~200km-re lakok pesttől). Most már elvileg azt is meg tudom oldani.
De ha nyáron lesz paintball, meg úgy lesz zsém, akkor tuti megyek, feltéve ha jön Som@ elvtárs is
Tényleg, amúgy ez a paintball nagyon ''üt''? Mármint fizikai sérülés értelembe? Mert azt láttam, hogy elég szépen bekékült t|-|om! apukájának a háta... Emiatt nem merek menni, mert én meg terminátor vagyok augusztus óta, és niuncs kedvem egy rosszul ért lövés miatt kórházba vonolni, és mégegyszer ugyanazt a procedúrát végigcsinálni
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Star Trek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gitáros topic
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Gumi és felni topik
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pölö mint én. Mennék szivesen paintballozni, de eü okokból még nem lenne szerencsés. Majd nyáron ha lesz, akkor elmegyek. Mentem volna eddig PH! talikra, de nem tudtam hol elszállásolni magam pesten (mert ~200km-re lakok pesttől). Most már elvileg azt is meg tudom oldani.