Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Vagy nem tudnak eljutni a cél helyére
Pölö mint én. Mennék szivesen paintballozni, de eü okokból még nem lenne szerencsés. Majd nyáron ha lesz, akkor elmegyek. Mentem volna eddig PH! talikra, de nem tudtam hol elszállásolni magam pesten (mert ~200km-re lakok pesttől). Most már elvileg azt is meg tudom oldani.
De ha nyáron lesz paintball, meg úgy lesz zsém, akkor tuti megyek, feltéve ha jön Som@ elvtárs is
Tényleg, amúgy ez a paintball nagyon ''üt''? Mármint fizikai sérülés értelembe? Mert azt láttam, hogy elég szépen bekékült t|-|om! apukájának a háta... Emiatt nem merek menni, mert én meg terminátor vagyok augusztus óta, és niuncs kedvem egy rosszul ért lövés miatt kórházba vonolni, és mégegyszer ugyanazt a procedúrát végigcsinálni
Aktív témák
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pölö mint én. Mennék szivesen paintballozni, de eü okokból még nem lenne szerencsés. Majd nyáron ha lesz, akkor elmegyek. Mentem volna eddig PH! talikra, de nem tudtam hol elszállásolni magam pesten (mert ~200km-re lakok pesttől). Most már elvileg azt is meg tudom oldani.