Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Vagy nem tudnak eljutni a cél helyére
Pölö mint én. Mennék szivesen paintballozni, de eü okokból még nem lenne szerencsés. Majd nyáron ha lesz, akkor elmegyek. Mentem volna eddig PH! talikra, de nem tudtam hol elszállásolni magam pesten (mert ~200km-re lakok pesttől). Most már elvileg azt is meg tudom oldani.
De ha nyáron lesz paintball, meg úgy lesz zsém, akkor tuti megyek, feltéve ha jön Som@ elvtárs is
Tényleg, amúgy ez a paintball nagyon ''üt''? Mármint fizikai sérülés értelembe? Mert azt láttam, hogy elég szépen bekékült t|-|om! apukájának a háta... Emiatt nem merek menni, mert én meg terminátor vagyok augusztus óta, és niuncs kedvem egy rosszul ért lövés miatt kórházba vonolni, és mégegyszer ugyanazt a procedúrát végigcsinálni
Aktív témák
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- 4TB Gen4x4 SSD
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pölö mint én. Mennék szivesen paintballozni, de eü okokból még nem lenne szerencsés. Majd nyáron ha lesz, akkor elmegyek. Mentem volna eddig PH! talikra, de nem tudtam hol elszállásolni magam pesten (mert ~200km-re lakok pesttől). Most már elvileg azt is meg tudom oldani.