Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Tegnap ideg lete, mert hittérítő szerű házaló néni elvett 5 percet.hugomat kereste(megjegyzem előszőr megkérdeztem hogy tuti jó helyen járnak mert nem hittem el szóbaállt velük) csak nem volt otthon. igy aztán engem kérdezett hogy érdekel persze mondtam hogy nem érdekel meg bibliát sem forgatom meg ilyenek...
erre jött a kérdése vhogy így: '' mi lehetett az oka, ami ezt az érzést kiváltotta belőlem?'' mármint hogy nem érdekel.
na itt felemeltem hangom és közöltem a hugomat keresi akkor vele beszéljen máskor és rácsaptam az ajtót.
Aktív témák
Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest