Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Kaptam egy emailt egy amerikai cégtől, és válaszolnom kellene rá. Olvasgatok angolul, de az írás nem az erős oldalam. Tudna nekem valaki segíteni?
(Egy fotó adatbázishoz szeretnék hozzáférni, de csak alapos okkal engedik meg, ezért a regisztráció előtt 3 rövid kérdésre kell válaszolnom. Azt gondolom, hogy alapos az okom, viszont ezt meg is kellene fogalmaznom valahogy. Többnyire nem szoktam magam zavartatni, amikor az ''ékes'' angolságomat kell csillogtatni, de ez elég fontos
)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)