Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleek
senior tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Köszönöm neked is
-
Sleek
senior tag
válasz
rednifegnar
üzenetére
Köszönöm a választ
-
Sleek
senior tag
Sziasztok kicsit off a téma. Nem kekeckedésből írom amit írok. Ti "viszonylag nagyobb értékű" 250-400ezer forintos használt objektív vásárlásnál írnátok adásvételi szerződést ? Eddig akikkel beszélgettem, mindenki rám tette a telefont, amikor megemlítettem az adás vételi szerződést. Én ugyan nem jártam még úgy , de haver igen , hogy vásárolt egy láncfűrészt . Nem írtak adásvételit majd egyszer csak kopogtak nála ,hogy úgy tudják nála van egy bizonyos fajta láncfűrész , mivel nem volt semmi papír róla így elvitték a fűrészt meg még járhatott is tárgyalásra. Vásárláskor már meg sem merem említeni ,hogy magánszemélytől vásárlásnál használt termék esetében is van szavatossági jog. Tényleg ennyire nagyok az elvárásaim egy adás vételi írásával ? Tisztában vagyok vele ,hogy használt termék , lehetnek használati nyomok rajt ezen nem is akadok fent. De pl megveszem 300ezerért és két nap múlva megmurdel az nem jó buli. Tudom kicsi az esély de meg van. Meg nem hinném ,hogy minden obi pont eladás előtt kapott nagygenerált nem dohányzó női tulajtól . Tényleg tisztelet a kivételnek.
Még egyszer írom , nem kekeckedni szeretnék sőt soha nem szoktam alkudni sem, mert nincs pofám hozzá . Köszönöm a segítséget és tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest