- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KeNTaGoN
tag
Valóvban én is elgondolkodtam valami 70-200mm közti Canonon. A kisebb zoomátfogás biztos jót tesz a képminőségnek.
Azonban a Tamron 18-250-et a bolti ár kb feléért kaphatnám meg, és ennél több pénzem nincs is lencsére.
L-es obikról nem is álmodozok, mint említettem, egy 17-85 és egy 55-250-es kombón gondolkodtam. És akkor mégis csak 2 obira költenék kb 150-et, nem egyre.
17-85-öst még nem próbáltam, 55-250-el pedig már dolgoztam. Szerintem korrekt volt a képminőség. Nem óriásplakátokat akarok készíteni, csak annyi az elvárás, hogy teljes képernyőn még szépen nézzen ki.Két kép, amit a Tami tele módjában csináltam:
Lány megy le a lépcsőn
Valami virág ami épp a lábamnál volt
Szerintetek hol a hiba?
A lányról készült fotó teljes méretű kivágás, a virágos makrót kicsit croppoltam és kicsinyítettem, hogy ne legyen túlméretes.
Valahogy egyik sem igazán éles. Mind2 esetben autofokuszt használtam. Az af rendszer a hibás, vagy egyszerűen ilyen ez a lencse?Bocsi a hosszúra nyúlt hsz. mitatt. Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest