Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
így egy hónap elteltével gondoltam megosztom a tapasztalataim. Vettem egy Canon 450d-t ami egy remek kis gép, nagyon meg vagyok vele elégedve
vettem hozzá, egy Sigma 18-50-es f2.8-as obit, ami szintén nagyon jó, és egyetlen bajom, vele a becsillanás szemből jövő fényeknél... viszont, ha most kellene gépet venne, máshogy döntenék... megelégednék a kevésbé fényerős, és ggyengébb mechanikai kialakítású kit 18-55ós obival és vennék hozzá vagy egy 100 f2-es fix canont, vagy egy 50 f 1,8-as fix canont.... de ez a hajó már elment
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
vettem hozzá, egy Sigma 18-50-es f2.8-as obit, ami szintén nagyon jó, és egyetlen bajom, vele a becsillanás szemből jövő fényeknél... viszont, ha most kellene gépet venne, máshogy döntenék... megelégednék a kevésbé fényerős, és ggyengébb mechanikai kialakítású kit 18-55ós obival és vennék hozzá vagy egy 100 f2-es fix canont, vagy egy 50 f 1,8-as fix canont.... de ez a hajó már elment